Přejít k hlavnímu obsahu

Sestava mTw z roku 2010 je kompletní

10. 12. 2015 | 17:01 Counter-Strike 2
Včera se k týmu mTw připojil další legendární hráč Alexander "ave" Holdt, kterého můžete znát z dob 1.6.UPDATE #2: Skutečně je tomu tak, sestava mTw z roku 2010 se vrací v plné síle - poslední místo v sestavě totiž zaplňuje Danny "zonic" Sørensen!
Výchozí obrázek

Včera se k týmu mTw připojil další legendární hráč Alexander "ave" Holdt, kterého můžete znát z dob 1.6.

UPDATE #2: Skutečně je tomu tak, sestava mTw z roku 2010 se vrací v plné síle - poslední místo v sestavě totiž zaplňuje Danny "zonic" Sørensen!

UPDATE: Dalším hráčem, celkově tedy čtvrtým v sestavě, je Martin "trace" Heldt! Ten opustil profesionální scénu v červenci 2013 poté, co se podle vlastních slov nebyl schopný adaptovat na novou hru v tehdejších fnatic. Obecně se očekává, že poslední místo zaplní Danny "zonic" Sørensen, čímž by se navrátila sestava mTw z roku 2010.

Před pár týdny jsme psali o tom, že se k týmu nerdRage přidal hráč Oliver "minet" Minet. To už ale dávno není pravda. Minet se před pár dny stal prvním hráčem výběru mTw. Dva dny na to se k minetovi připojilo další známé jméno a jeho bývalý spoluhráč Christoffer "Sunde" Sunde. Tento skvělý AWPčkař přestal aktivně hrát v roce 2010. Svým příchodem na scénu, jistě potěšil hodně fanoušků.

ave

ave se stává dalším hráčem mTw (foto: HLTV.org)

Aby toho nebylo málo, včera nám mTw odhalila dalšího hráče, kterým se stává Alexander "ave" Holdt. Tento hráč odešel ze scény roku 2011 kvůli studiu. Nyní se vrátil aby, vyzkoušel štěstí v CS:GO, protože všichni tři jsou bývalými hráči 1.6. Dalo by se říct, že se všichni vrací domů. Všichni totiž v mTw už působili a ne jen to. V roce 2008 dominovali celé CS 1.6 scéně.

Na další zbylé dva hráče si budeme ještě muset počkat. Kompletní sestavu bychom měli znát do konce roku. Vyvstaly spekulace, že by se k týmu mohl připojit Danny "zonic" Sørensen, který je couchem dignitas a Nicolaj "Nico" Jensen. Právě tito dva hráči byli spolu s minetem na propagační akci během DreamHack Winter. Někteří je tedy začali spojovat s týmem mTw.

Aktuální sestava mTw:

{#Dánsko} Oliver 'minet' Minet
{#Dánsko} Christoffer 'Sunde' Sunde
{#Dánsko} Alexander 'ave' Holdt
{#Dánsko} Martin 'trace' Heldt
{#Dánsko} Danny 'zonic' Sørensen

Zdroj: HLTV.org
Štítky: mTw