Přejít k hlavnímu obsahu

Fnatic a H2K představují nové sestavy pro LCS

8. 12. 2015 | 21:11 League of Legends
Termín pro uzavření sestav pro blížící se League Championship Series již proběhl a týmy tak byly donuceny své sestavy doplnit. Sestavy dvou evropských účastníků letošního šampionátu se objevily venku již dneska a obě vypadají velice zajímavě!
Výchozí obrázek

Termín pro uzavření sestav pro blížící se League Championship Series již proběhl a týmy tak byly donuceny své sestavy doplnit. Sestavy dvou evropských účastníků letošního šampionátu se objevily venku již dneska a obě vypadají velice zajímavě!

Nejprve se podíváme na sestavu semifinalisty Worlds Fnatic. Z týmu odešla hned trojice hráčů, Huni s ReignOverem a také kapitán YellOwStaR, všichni tři mají namířeno do NA LCS. Dle spekulací, které se scénou šířili, to s budováním nové sestavy nebylo nijak veselé, ale nakonec se podařilo dotáhnout vše do šťastného konce a nová sestava vypadá velice slibně.

Fnatic NoxiaK

Po těchto odchodech oznámila organizace, že vloží do své LoL sekce více financí, aby se dala dohromady opět konkurence schopná pětice. Tohle se nakonec povedlo. Za dva odchoduvší Korejce přichází dva noví, jejichž jméno je fanouškovi jistě známé. Na top se Fnatic představí Gamsu, jenž přichází z Dignitas, v jungli se pak ukáže světoznámý hráč Spirit, který po odchodu z korejské scény byl v Číně nespokojen, zahraje si tak ve třetím různém regionu.

Tato informace vyplula na povrch již před pár dny, dnes byl také objeven i nový support evropské jedničky této sezóny. V roce 2016 uvidíme s tagem Fnatic na této pozici hrát NoxiaKa, který se již dříve v LCS představil v barvách Meet Your Makers a krátce i SK Gaming.

Nová sestava Fnatic.LoL:

{#Korejská republika} Noh 'Gamsu' Yeong-jin - Top Laner
{#Korejská republika} Lee 'Spirit' Da-yoon - Jungler
{#Nizozemsko} Fabian 'Febiven' Diepstraten - Mid Laner
{#Švédsko} Martin 'Rekkles' Larsson - AD Carry
{#Německo} Lewis 'NoxiaK' Simon Felix - Support

H2k Gaming

Oficiálně svoji sestavu dnes představila také organizace H2K Gaming. Stejně jako u Fnatic se z týmu pakuje hned trojice hráčů. U junglera loulexe to bylo očekávané, ale odchod botlinky Hjärnan-kaSing mnohé zaskočí. kaSing nejprve zkusil krátce hrát u TSM, kde se však po IEM San Jose nerozhodl pokračovat, o budoucnosti ostatních není zatím známo nic.

Kdo se podívá na nové složení sestavy H2K, určitě ho nová jména zaujmou. Nová pětice vypadá možná ještě silněji, než ta loňská. Do kádru se podařilo ulovit dvojici polských hráčů Jankose a VandeRa, kteří dlouhodobě u ROCCAT podávali nejlepší výkony. Když pak doplníme sestavu o řecké AD Carry FORG1VENa, tým vypadá na první pohled opravdu našlapaně.

Intel Extreme Masters LoL

V nových složeních se H2K Gaming i Fnatic představí před Vánoci na další zastávce seriálu Intel Extreme Masters v Kolíně nad Rýnem. Kromě nich se tam představí dva zástupci ze Severní Ameriky, s jedním týmem přicestuje do Evropy čínská i jihokorejská scéna.

Nová sestava H2K Gaming:

{#Rumunsko} Andrei 'Odoamne' Pascu - Top Laner
{#Polsko} Marcin 'Jankos' Jankowski - Jungler
{#Korejská republika} Yoo 'Ryu' Sang-ook - Mid Laner
{#Řecko} Konstantinos 'FORG1VEN' Tzortziou - AD Carry
{#Polsko} Oskar 'VandeR' Bogdan - Support

Zdroj: dailydot.com
Štítky: LCS EU, fnatic, H2K Gaming
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.