Přejít k hlavnímu obsahu

Další lanpárty Y-GAMES se uskuteční v dubnu

9. 12. 2015 | 12:23 Všechny hry
Slovenská herní akce Y-GAMES nabrala v letošním roce velkou popularitu a účast na říjnovém turnaji je toho důkazem. Organizátoři navíc nyní oznámili datum konání dalšího turnaje.Další vydání turnaje s názvem Y-GAMES Summer Challenge 2016 se uskuteční již za pět měsíců, tedy v dubnu/aprílu. Stejně jako naposledy se celá herní akce uskuteční v areálu Fakulty informatiky a informačních technologií Slovenské technické univerzity v hlavním městě metropole Bratislavy. Přesný termín konání je víkend 16. až 17. 4. 2015.
Výchozí obrázek

Slovenská herní akce Y-GAMES nabrala v letošním roce velkou popularitu a účast na říjnovém turnaji je toho důkazem. Organizátoři navíc nyní oznámili datum konání dalšího turnaje.

Další vydání turnaje s názvem Y-GAMES Summer Challenge 2016 se uskuteční již za pět měsíců, tedy v dubnu/aprílu. Stejně jako naposledy se celá herní akce uskuteční v areálu Fakulty informatiky a informačních technologií Slovenské technické univerzity v hlavním městě metropole Bratislavy. Přesný termín konání je víkend 16. až 17. 4. 2015.

Y-GAMES 2016

Celá akce bude opět formou BYOC ("přines si svůj vlastní počítač") a již nyní potvrzeny ceny v hodnotě více než 6500 Eur, v přepočtu přes 175 000 Kč. Turnaje se odehrají hned v několika hrách, těšit se můžete na Dotu 2, FIFU 2016, CS:GO, League of Legends a Hearthstone. V námi podporovaných hrách se také můžete těšit na dotaci v podobě bodů do MČR klasifikace.

Více informací o samotné akci si můžete přečíst na oficiální facebookové události Y-GAMES.

Štítky: Y-games
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.