Přejít k hlavnímu obsahu

GUNRUNNERS vítězí v Crucial CS:GO Cupu

14. 12. 2015 | 22:33 Counter-Strike 2
GUNRUNNERS vyhrávají v Crucial Cupu od Grunexu po 2:1 porážce eSuby v grand finále.V průběhu posledního týdne se na Grunexu odehrával Crucial CS:GO Cup, kde se utkalo 16 týmů o hodnotné ceny jako jsou SSD disky nebo paměti RAM. Téměř celá špička se sešla v double elimination best-of-one bracketu poté, co proběhly čtyři kvalifikační turnaje.
Výchozí obrázek

GUNRUNNERS vyhrávají v Crucial Cupu od Grunexu po 2:1 porážce eSuby v grand finále.

V průběhu posledního týdne se na Grunexu odehrával Crucial CS:GO Cup, kde se utkalo 16 týmů o hodnotné ceny jako jsou SSD disky nebo paměti RAM. Téměř celá špička se sešla v double elimination best-of-one bracketu poté, co proběhly čtyři kvalifikační turnaje.

První překvapení přišlo ve druhém a třetím kole upper bracketu, kde jak Fraternitas, tak eSubu, porazila sestava THE WAVE Martina "nub1um" Lelka, načež podlehla GUNRUNNERS ve finále upper bracketu. Ti mezitím poslali do lower bracketu nEophyte jednoznačným výsledkem 16-5 a čekali na to, kdo se s nimi v grand finále setká.

Vzhledem k tomu že nEophyte nebyli schopní odehrát lower bracket se Majestic Lions posunuli přímo do boje s eSubou ve finále lower bracketu. Po super-těsném de_infernu, které šlo do jednoho prodloužení, se eSuba posunula do consolidation finále proti THE WAVE. Tam sestava Davida "KAPARZO" Laciny ukořistila pomstu a postoupila do grand finále s GUNRUNNERS.

Díky postoupení z upper bracketu měli GUNRUNNERS výhodu jedné mapy. Po jednoznačné de_mirage ze strany eSuby došlo na de_cache, kde tentokrát favoriti podlehli a museli se spokojit se stříbrem, zatímco zlato ukořistila sestava Václava "smetysh" Smětáka.

Konečné umístění Crucial CS:GO Cupu:

1. {#Česká Republika} GUNRUNNERS - 5x SSD CRUCIAL MX200 250GB
2. {#Slovenská Republika} eSuba - 5x Crucial Ballistix Sport RAM 16 GB
3. {#Česká Republika} THE WAVE - 5x Call of Duty: Ghosts
4. {#Česká Republika} Majestic Lions
5-6. {#Česká Republika} IGCGO
5-6. {#Slovenská Republika} nEophyte
7-8. {#Česká Republika} NecroRaisers
7-8. {#Česká Republika} DARKTIGERS
9-12. {#Česko + Slovensko} WaterfallGaming
9-12. {#Česká Republika} famous
9-12. {#Česká Republika} Fraternitas
9-12. {#Česko + Slovensko} Illusion Wolf
13-16. {#Česko + Slovensko} AVENGERS
13-16. {#Česko + Slovensko} sme super
13-16. {#Česko + Slovensko} Name Theory
13-16. {#Česko + Slovensko} SEXIES

Štítky: Grunex