Přejít k hlavnímu obsahu

eEriness opět ve čtyřech, rejd1 out

17. 12. 2015 | 23:16 Counter-Strike 2
Domácí tým eEriness, který stabilně patří mezi nejlepší šestku týmů u nás, se po nepovedené kvalifikaci na ASUS Finals 9 rozhodl opět změnit hráče ve sestavě.Jistě si pamatujete článek, jenž byl na PLAYzone vydán pouhé dva týdny po letošním Mistrovství ČR, kde eEriness vybojovali dělené 3. místo. Hned po turnaji tým opustil Sebastian 'beastik' Daňo, načež se z týmu pakoval také Jiří 'čabas' Hollý a Denis 'DANDY' Štrbák. Tým byl doplněn o tři nové hráče, bohužel nová sestava pohromadě dlouho nevydržela.
Výchozí obrázek

Domácí tým eEriness, který stabilně patří mezi nejlepší šestku týmů u nás, se po nepovedené kvalifikaci na ASUS Finals 9 rozhodl opět změnit hráče ve sestavě.

Jistě si pamatujete článek, jenž byl na PLAYzone vydán pouhé dva týdny po letošním Mistrovství ČR, kde eEriness vybojovali dělené 3. místo. Hned po turnaji tým opustil Sebastian 'beastik' Daňo, načež se z týmu pakoval také Jiří 'čabas' Hollý a Denis 'DANDY' Štrbák. Tým byl doplněn o tři nové hráče, bohužel nová sestava pohromadě dlouho nevydržela.

V obměněné sestavě se eEriness účastnili ligy RoG Masters #3, která je online kvalifikací na ASUS Finals 9. eEriness se díky umístění v základní části na 4. místě museli o postup porvat ve čtvrtfinále proti Majestic Lions, kde bohužel narazil. V tomto zápase se příliš nedařilo jednomu z nových hráčů u eEriness, Štefanu 'rejd1' Rejdovi. Ten však dnešním dnem v týmu končí.

Roman blade Pilný

Kapitán blade musí v krátkém časovém sledu hledat již podruhé nového pátého do svého týmu.

Při nedávném posilování měl kapitán týmu Roman 'blade' Pilný jasno, že přibere dvojici forji, vergiL. Ale o pátém do party byly dlouhé debaty a nakonec byl přibrán nezkušený rejd1, pro kterého šlo o první angažmá na takové úrovni. Nyní můžeme říci, že bohužel neuspěl.

Do nové sezóny tak eEriness opět hledají nového pátého, který do týmu přinese více zkušeností, individuálních dovedností a celkově více zapadne do kádru týmu eEriness.CSGO. Více o odchodu rejd1ho prozradil pro PLAYzone kapitán týmu blade:

"Neříká se mi to lehce, ale tým po včerejším zápase v RoG masters opouští rejd1. Když jsme asi před 2-3 týdnama sháněli pátého, situace na „trhu“ s hráči nebyla nejlepší, hráči které jsme měli vyhlídnuté, měli buď tým, nebo byli inactive a neměli dostatek času, proto jsme se rozhodli pro lehký risk a to angažovat rejdiho, který sice střílet uměl, ale se zkušenostmi to bylo pochopitelně horší, což se nejen na něm ale i na celém týmu podepsalo v každém ostřejším zápase, který Štefan dříve pochopitelně nehrál.

Všechno se bohužel završilo ve včerejším rozhodujícím zápase o postup na RoG Masters do Svitav. 4. místo po základní části v RoG bylo sice krásné, s ohledem na to jaké problémy se sestavou byli na začátku, ale k čemu to vše je, když poté v rozhodujícím zápase o postup všechno po***me a budeme sedět doma. Proto celou RoG musím hodnotit jako neúspěch a bohužel musí padat řešení a zde je jedno z nich.

Momentálně jsme ve čtyřech, ale už jednáme s hráči, kteří by měli volné místo obsadit. Jelikož situace ohledně volných hráčů je nyní mnohem lepší, myslím že to nebude tak složité, jako minule. Rejdimu bych ale i tak chtěl poděkovat za jeho obrovskou snahu, píli kterou měl, snažil se na max, ale i on sám cítil, že to není ono. Všem kdo nám drželi jak na MČR tak v RoG palce bych chtěl poděkovat a uděláme maximum pro to, aby příští rok byl pro EERINESS a fanoušky lepší, než byl rok tento."

Neúplná sestava eEriness.CSGO:

{#Česká Republika} Roman 'blade' Pilný
{#Česká Republika} Jiří 'Kozlik' Kozel
{#Slovenská Republika} Lukáš 'vergiL' Majerik
{#Slovenská Republika} Matej 'forji' Kmiť

Štítky: eEriness
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.