Přejít k hlavnímu obsahu

IEM Cologne: Korejští Ever triumfují

18. 12. 2015 | 13:48 League of Legends
Další turnaj série Intel Extreme Masters se koná již tento víkend, jde o druhý turnaj s League of Legends a celkově čtvrtý v letošní sezóně.Turnaj v německém Kolíně nad Rýnem se koná od 18. do 20. prosince a jde o první kompetitivní turnaj, kde hráči budou moci využít nejnovějšího hrdinu Illaoi. V Kolíně se představí šestice týmů, tedy stejný počet, jako nedávno v San Jose. Týmy kromě prizemoney bojují o slot na březnovém finále desáté sezóny IEM v Katowicích.
Výchozí obrázek

Další turnaj série Intel Extreme Masters se koná již tento víkend, jde o druhý turnaj s League of Legends a celkově čtvrtý v letošní sezóně.

Turnaj v německém Kolíně nad Rýnem se koná od 18. do 20. prosince a jde o první kompetitivní turnaj, kde hráči budou moci využít nejnovějšího hrdinu Illaoi. V Kolíně se představí šestice týmů, tedy stejný počet, jako nedávno v San Jose. Týmy kromě prizemoney bojují o slot na březnovém finále desáté sezóny IEM v Katowicích.

Intel Extreme Masters

Klání v Německu je z velké části okořeněno tím, že všechny týmy představí svoji novou nebo alespoň posílenou sestavu. Poprvé se představí například Rush u C9 nebo trojice nových hráčů u H2K, Dignitas i Fnatic. V akci uvidíme týmy také týmy z Asie, Jižní Koreu a Čínu nebudou však reprezentovat žádná světoznámá jména. Název týmu Ever nebo Qiao Gu Reapers zřejmě velké části z vás nic neřekne, představme si tedy raději sestavy.

{#Evropská unie} Fnatic{#Korejská republika} Ever
Gamsu, Spirit, Febiven, Rekkles, NoxiaKCrazy, Ares, Athena, LokeN, KeY
{#Spojené státy americké} Team Dignitas{#Spojené státy americké} Cloud 9
SmittyJ, Kirei, Shiphtur, Apollo, JesseBalls, Rush, Incarnati0n, Sneaky, Hai
{#Čína} Qiao Gu Reapers{#Evropská unie} H2K Gaming
V, Swift, Doinb, TnT, TcTOdoamne, Jankos, Ryu, FORG1VEN, VandeR

 

Intel Extreme Masters Season X - Cologne
1. koloSemifináleFináleVítěz
bo3bo3bo5 
 
{#Evropská unie} Fnatic
     
  {#Evropská unie} Fnatic1   
{#World} Freewin
     
   Sobota 19. 12. 17:00 {#Čína} Qiao Gu Reapers2 
{#Spojené státy americké} Team Dignitas1     
 Pátek 18. 12. 17:00 {#Čína} Qiao Gu Reapers2   
{#Čína} Qiao Gu Reapers2     
     Neděle 20. 12. 18:00 {#Korejská republika} Ever
{#Korejská republika} Ever
    Vítěz
  {#Korejská republika} Ever2   
{#World} Freewin
     
   Sobota 19. 12. 20:00 {#Korejská republika} Ever3 
{#Spojené státy americké} Cloud 91     
 Pátek 18. 12. 20:00 {#Evropská unie} H2K Gaming1   
{#Evropská unie} H2K Gaming2     
 

Všechny zápasy budou živě vysílány na oficiálním Twitch kanále ESL, bohužel se však nedočkáme známých komentátorských jmen a to ani z řad Riot Games ani dvojice Joe Miller, Deman pracujících pro ESL. Ale nezapomeňte, startujeme v pátek od 17:00.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.