Přejít k hlavnímu obsahu

NecroRaisers představují ladies LoL sekci

26. 12. 2015 | 14:34 League of Legends
Tuzemská organizace NecroRaisers o vánočních svátcích do svých řad přibrala novou sekci, kterou je pětice holek hrajíci League of Legends.Kapitánkou nové NR.LoL Ladies sekce je Dominika 'Miyunka' Matyásiová, která má z této pětice zřejmě největší zkušenosti s hraním v ladies týmech a samotnému Leauge of Legends se věnuje již tři roky. V týmu působí již od původního složení v roce 2014 i Ainy a Gaysheep, sestavu doplňují Bjergy a Alice, které patří mezi méně zkušené články týmu.
Výchozí obrázek

Tuzemská organizace NecroRaisers o vánočních svátcích do svých řad přibrala novou sekci, kterou je pětice holek hrajíci League of Legends.

Kapitánkou nové NR.LoL Ladies sekce je Dominika 'Miyunka' Matyásiová, která má z této pětice zřejmě největší zkušenosti s hraním v ladies týmech a samotnému Leauge of Legends se věnuje již tři roky. V týmu působí již od původního složení v roce 2014 i Ainy a Gaysheep, sestavu doplňují Bjergy a Alice, které patří mezi méně zkušené články týmu.

NecroRaisers

O celém týmu se více rozpovídala samotná kapitánka Miyunka:

"Nápad vytvořit Ladies tým padl poprvé v půlce roku 2014. V původní sestavě se vystřídala spousta hraček a v konečné sestavě tým vydržel přes půl roku. Nedávno byla původní sestava rozpuštěna a chybějící pozice se nahradily. Ze staré sestavy zůstala pouze Miyu s Ainy a Gaysheep. Nějakou dobu se zabíraly náborem nových holek, aby mohli vytvořit další sestavu. Z pracovní vytíženosti musela Ainy tým na tři měsíce opustit a bylo potřeba její místo nahradit. Jako náhrada v týmu je Alice a Alenia, které budou po návratu původních hraček odsunuty na pozici sub."

Sestava NecroRaisers.LoL ladies týmu:

{#Česká Republika} Michaela 'Ainy' Srholcová - Top Laner
{#Slovenská Republika} Jana 'Alice' Walterová - Jungler
{#Česká Republika} Alena 'Bjergy' Marčáková - Mid Laner
{#Česká Republika} Dominika 'Miyunka' Mátyásiová - AD Carry
{#Slovenská Republika} Nikoleta 'GaySheep' Čičová - Support

Štítky: NecroRaisers
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.