Přejít k hlavnímu obsahu

Zoiren nahrazuje Odstranovace u Fraternitas

9. 1. 2016 | 16:36 League of Legends
Domácí tým Fraternitas zažívá po delší době další změnu, tým opouští midař Odstranovac.UPDATE #2: První spekulativní informace o příchodu Michala 'Zoiren' Zíky se nakonec ukázala jako pravdivá. Fraternitas dnes vypustili tuhle informaci pomocí videa, jenž můžete zhlédnout níže. Myslíte si, že se Zoirenem, jenž přichází z eXtatus, bude Bratrstvo silnější?
Výchozí obrázek

Domácí tým Fraternitas zažívá po delší době další změnu, tým opouští midař Odstranovac.

UPDATE #2: První spekulativní informace o příchodu Michala 'Zoiren' Zíky se nakonec ukázala jako pravdivá. Fraternitas dnes vypustili tuhle informaci pomocí videa, jenž můžete zhlédnout níže. Myslíte si, že se Zoirenem, jenž přichází z eXtatus, bude Bratrstvo silnější?

UPDATE #1: Těžko momentálně říci, co bude s Fraternitas dále. V úterý večer se týmu nepodařilo vyhrát zápas v kvalifikaci do Challenger Series, což znamená konec v soutěži, která byla hlavním cílem FTS pro sezónu 2016.

Na podzim před Mistrovství ČR se událo na české scéně vícero změn, mezi nimi byl také přestup dvojice Piipous3k, Odstranovac z eSuby do Fraternitas, což způsobilo následující velké změny u eSuby. Společně novými posilami se Fraternitas stali mimojiné Mistry ČR 2015.

Poté však přišlo zklamání na ASUS Finals 9 v podání třetího místa. Dalším cílem, který je současně tím největším do nové sezóny, je postup do EU Challenger Series. Dnes večer na své facebookové stránce napsal Michal 'Odstranovac' Duchoň, že v týmu končí. Údajně není spokojen se svými výkony, v kvalifikaci do zmíněné EU Challenger Series by ho mohl nahradit Michal 'Zoiren' Zíka z týmu eXtatus, nedávný vítěz právě ASUS Finals 9.

Fraternitas

"Zdravím. Rozhodol som sa leavnut FTS. Dovody? Po neuspesnom Grunexe a Asus Finals, kde sme prehrali proti ceskym teamom, a treningu, kde sa aspon podla mna nic nefixovalo, skusit niečo ako Challenger Series je big joke. A to mal byt ciel, takze byt v takom teame je pre mna zbytocne, ale aj tak im teda drzim palce! Mozno sa im postasti, kto vie,"

vyjádřil se odcházející Michal 'odstranovac' Duchoň.

Posílená sestava Fraternitas.LoL:

{#Česká Republika} Vladimír 'Cekutka' Mrkáček - Top Laner
{#Česká Republika} Jan 'Piipous3k' Pipota - Jungler
{#Česká Republika} Michal 'Zoiren' Zíka - Mid Laner
{#Česká Republika} Petr 'denyk' Haramach - AD Carry
{#Česká Republika} Pavel 'Mozilla' Klaban - Support

Štítky: Fraternitas
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.