Přejít k hlavnímu obsahu

Freeze se oficiálně stěhuje k Renegades

6. 1. 2016 | 23:58 League of Legends
Nejlepší český League of Legends hráč Aleš 'Freeze' Kněžínek se stěhuje do Severní Ameriky.Již dlouhé týdny se spekulovalo, kam vlastně Freeze zamíří. V podstatě celý prosinec vše nasvědčovalo tomu, že opravdu zamíří do NA LCS, konkrétně do celku Renegades, který bude na jaře v lize nováčkem. Nakonec se tyto informace potvrdily a dnes byl přestup oficiálně oznámen pomocí velice povedeného videa.
Výchozí obrázek

Nejlepší český League of Legends hráč Aleš 'Freeze' Kněžínek se stěhuje do Severní Ameriky.

Již dlouhé týdny se spekulovalo, kam vlastně Freeze zamíří. V podstatě celý prosinec vše nasvědčovalo tomu, že opravdu zamíří do NA LCS, konkrétně do celku Renegades, který bude na jaře v lize nováčkem. Nakonec se tyto informace potvrdily a dnes byl přestup oficiálně oznámen pomocí velice povedeného videa.

Aleš 'Freeze' Kněžínek dlouhou dobu působil v Evropě, v celku Copenhagen Wolves. Komunita se dlouhou dobu divila, proč vůbec v týmu zůstává, že má určitě navíc. Hřebíčkem do rakve jeho působení u CW byl sestup týmu z evropské LCS.

V týmu Freeze nahradí maplestreeta a Jebuse, kteří se v během loňského roku v Renegades představili. V sestavě se pak Freeze potká s dalším Evropanem, legendárním midařem Alexeyem 'Alex Ich' Ichetovkinem. Zajímavý je i fakt, že na botu bude s českým hráčem bojovat první žena v lize Maria 'Remilia' Creveling. Uvidíme, jak tahle synergie bude fungovat.

Nynější sestava týmu Renegades:

{#Ukrajina} Oleksii 'RF Legendary' Kuziuta - Top Laner
 Alberto 'Crumbzz' Rengifo - Jungler
{#Ruská federace} Alexey 'Alex Ich' Ichetovkin - Mid Laner
{#Česká Republika} Aleš 'Freeze' Kněžínek - AD Carry
{#Spojené státy americké} Maria 'Remilia' Creveling - Support

Štítky: freeze, Renegades
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.