Přejít k hlavnímu obsahu

HellRaisers postupují na EU Minor

9. 1. 2016 | 20:08 Counter-Strike 2
HellRaisers podlehli neznámému švédskému celku na 3 mapách v semifinále kvalifikace PGL Regional Minor Championship: Europe.UPDATE #4: HellRaisers porážejí francouzský tým MINNLATE a postupují tak na LAN turnaj PGL Regional Minor Championship: Europe. Turnaj se bude konat 29. - 31. ledna 2016 v rumunském hlavním městě Bukurešti.
Výchozí obrázek

HellRaisers podlehli neznámému švédskému celku na 3 mapách v semifinále kvalifikace PGL Regional Minor Championship: Europe.

UPDATE #4: HellRaisers porážejí francouzský tým MINNLATE a postupují tak na LAN turnaj PGL Regional Minor Championship: Europe. Turnaj se bude konat 29. - 31. ledna 2016 v rumunském hlavním městě Bukurešti.

HellRaisers {#Evropská unie}
vs.
{#Francie} MIINLATE
Zero {#Slovenská Republika}
STYKO {#Slovenská Republika}
ANGE1 {#Ukrajina}
kUcheR {#Ukrajina}
oskar {#Česká Republika}
 
{#Francie} thyx
{#Francie} kUtA
{#Francie} Amanek
{#Francie} maouim3
{#Srbsko} Devoduvek
 2 
 0
 16 

 11
16  12



UPDATE #3: HellRaisers porazili G.AGENTS 16:5 na mapě de_cobblestone, a také TEAM-OPT ve čtvrtfinále 2:0. Již dnes v 18:00 budou HR hrát důležitý semifinálový zápas o postup na EU Minor s franczouským týmem MIINLATE. Zápas bude systémem bo3 a bude streamován zde.

UPDATE #2: HellRaisers porážejí EINHEIT 16:8 na mapě de_inferno a postupují tak do osmifinále čtvrté kvalifikace. V osmifinále se utkají s maďarským týmem G.AGENTS.

UPDATE #1: HellRaisers ve čtvrté kvalifikaci vyhráli všechny čtyři zápasy. Zítra v 18:00 se utkají se španělským celkem EINHEIT o postup do 6. kola.


Tým HellRaisers podlehl v první kvalifikací švédsko-dánskému celku 1:2 na mapy. V sestavě HellRaisers se kromě oskara a STYKA ukázal i další slovenský hráč Patrik "Zero" Žúdel, který hostoval místo obvyklého stand-in Schneidera.

HellRaisers přišli o jednu z možností jak se dostat na Major, nicméně již dnes večer budou hrát další kvalifikaci. Držme jim tedy palce.

Ze 4 kvalifikací vzejde 8 týmů, které se kvalifikují na offline turnaj PGL Regional Minor Championship: Europe, kde se bude hrát o prizemoney $50,000 a slot v offline kvalifikaci pro MLG Columbus Major, která bude na konci února.

HellRaisers {#Evropská unie}
vs.
{#Švédsko} CG
Zero {#Slovenská Republika}
STYKO {#Slovenská Republika}
ANGE1 {#Ukrajina}
kUcheR {#Ukrajina}
oskar {#Česká Republika}
 
{#Švédsko} draken
{#Dánsko} S1ck
{#Švédsko} mOken 
{#Švédsko} REZ
{#Dánsko} Rezex
 1 
 2
 12 

 16
16  04
06 
 16
Zdroj: HLTV.org
Štítky: HellRaisers