Přejít k hlavnímu obsahu

strux1 opouští PENTA Sports

8. 1. 2016 | 18:53 Counter-Strike 2
Mladý hráč Hendrik "strux1" Goetzendorff odchází z týmu PENTA. Německý tým se tak ocitá už jen ve třech hráčích.Hendrik to včera oznámil na své facebookové stránce. Odchod odůvodnil tím, že si chce dát od hraní pauzu a věnovat se jiným věcem. Nicméně nevylučuje možnost, že by se v blízké budoucnosti mohl vrátit zpět. Hendrik ale není jediným hráčem, který opustil tým. Minulý měsíc odešel z týmu i Timo "Spiidi" Richter, který zavítal do mousesports.
Výchozí obrázek

Mladý hráč Hendrik "strux1" Goetzendorff odchází z týmu PENTA. Německý tým se tak ocitá už jen ve třech hráčích.

Hendrik to včera oznámil na své facebookové stránce. Odchod odůvodnil tím, že si chce dát od hraní pauzu a věnovat se jiným věcem. Nicméně nevylučuje možnost, že by se v blízké budoucnosti mohl vrátit zpět. Hendrik ale není jediným hráčem, který opustil tým. Minulý měsíc odešel z týmu i Timo "Spiidi" Richter, který zavítal do mousesports.

strux1

strux1 se neukáže v sestavě pro rok 2016 (Foto: HLTV.org)

Německý tým v roce 2015 vynechal poslední dva major turnaje. Přesto se v žebříčku umístil vysoko. Napomohlo tomu i vítězství ESL Meisterschaft Winter, kde ve finále porazili tým KILLERFISH. Minulou sezónu hodnotí kladně taky strux1.

"V roce 2016 nebudu hrát v týmu PENTA. Při pohledu zpět, rok 2015 byl pro PENTU dobrým rokem. Měl skvělý konec s názvem EPS.

Teď se budu soustředit na jiné věci. Děkuji vám za vaši podporu,"

napsal Hendrik "strux1" Goetzendorff na svůj Facebook.

Sestavu zatím doplní belgický hráč David "Davidp" Prince a nizozemec Mike "mikeS" Tuns. Může to znamenat, že si PENTA pohrává s myšlenkou, dát možnost hráčům i mimo Německo. Tým hraje už dneska v 21:00 online kvalifikaci na evropský Minor.

Aktuální sestava PENTA Sports:

{#Německo} Kevin "kRYSTAL" Amend
{#Německo} Johannes "tabseN" Wodarz
{#Německo} Tahsin "tahsiN" Broschk
{#Belgie} David "Davidp" Prince - stand-in
{#Nizozemsko} Mike "mikeS" Tuns - stand-in

Zdroj: HLTV.org
Štítky: PENTA Sports