Přejít k hlavnímu obsahu

Majestic Lions stále ve čtyřech, +vergiL -fredi

9. 1. 2016 | 15:35 Counter-Strike 2
Začátkem nové sezóny se na tuzemské scéně děje jeden přestup za druhý, ten dnešní se týká týmů eEriness a Majestic Lions.UPDATE: Tak bohužel Majestic Lions nemají kompletní pětku, jak se nejprve zdálo. Příchod vergiLa do týmu je definitivní, ze sestavy však ve stejnou chvíli odchází Karel 'fredi' Královec. Již dnes večer je první kvalifikace do PLAYzone Ligy I, tak uvidíme, zda-li Majestic Lions v případě účasti na tomto turnaji ukáží svoji druhou posilu.
Výchozí obrázek

Začátkem nové sezóny se na tuzemské scéně děje jeden přestup za druhý, ten dnešní se týká týmů eEriness a Majestic Lions.

UPDATE: Tak bohužel Majestic Lions nemají kompletní pětku, jak se nejprve zdálo. Příchod vergiLa do týmu je definitivní, ze sestavy však ve stejnou chvíli odchází Karel 'fredi' Královec. Již dnes večer je první kvalifikace do PLAYzone Ligy I, tak uvidíme, zda-li Majestic Lions v případě účasti na tomto turnaji ukáží svoji druhou posilu.


Před koncem loňského roku bylo oznámeno, že s týmem Majestic Lions se loučí David 'zerdic' Žeravík. Dočasnou náhradou za něj se stal Lukáš 'vergiL' Majerik s eEriness, jenž s týmem Petera 'uno' Lipowského vybojoval na ASUS Finals 9 stříbrné medaile. Dnes však Majerik oznámil, že dočasná výpomoc se přeměňuje na přestup, eEriness jsou tedy pouze ve třech. Přestup v sobotu dopoledne oznámil vergiL na své facebookové fanpage.

Majestic Lions

vergiL (druhý zprava) s Majestic Lions na akci ASUS Finals 9 (Foto: Hitpoint)

Pro ML tohle může být ta nejlepší posila, kterou si mohl Lipowski přát, což dokázal Majerik již jako host na zmíněné akci AF9, kde lvi překvapili postupem do finále. Majestic Lions dali dohromady kompletní sestavu ve správnou chvíli, v nejbližších dnech je bude čekat kvalifikace do PLAYzone Ligy. Tam eEriness mají přímou pozvánku, nicméně Roman 'blade' Pilný má těžký úkol v podobě hledání tří nových spoluhráčů, jelikož Matej 'forji' Kmiť končí v týmu také.

Momentální složení týmu Majestic Lions:

{#Slovenská Republika} Peter 'uno' Lipowski
{#Slovenská Republika} Martin 'giotive' Brumerčík
{#Česká Republika} Jan 'BLUEE' Škaloud
{#Slovenská Republika} Lukáš 'vergiL' Majerik

Zbylá dvojice hráčů eEriness:

{#Česká Republika} Roman 'blade' Pilný
{#Česká Republika} Jiří 'Kozlik' Kozel

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.