Přejít k hlavnímu obsahu

*EERINESS i Majestic Lions s kompletní pětkou

19. 1. 2016 | 22:52 Counter-Strike 2
Už je to skoro jako telenovela, změny na domácí scéně v poslední době. PLAYzone Liga startuje v těchto dnech a například EERINESS to v začátcích budou mít kvůli špatné souhře velice těžké vzhledem k tomu, že ještě sestavu nemají kompletní.UPDATE: Sestavu EERINESS doplňuje Dávid 'garzeN' Hrušovský, který byl v hledáčku vícero týmu, ale nakonec 16-letý talent ulovil blade do své sestavy.
Výchozí obrázek

Už je to skoro jako telenovela, změny na domácí scéně v poslední době. PLAYzone Liga startuje v těchto dnech a například EERINESS to v začátcích budou mít kvůli špatné souhře velice těžké vzhledem k tomu, že ještě sestavu nemají kompletní.

UPDATE: Sestavu EERINESS doplňuje Dávid 'garzeN' Hrušovský, který byl v hledáčku vícero týmu, ale nakonec 16-letý talent ulovil blade do své sestavy.


Jistě si pamatujete, jak se v posledních týdnech po ASUS Finals 9 probírají přestupy na domácí scéně, v jejichž hlavní roli je tým ERINESS. Sestava kapitána Romana 'blade' Pilného byla již po loňském MČR nucená udělat velké změny, na které navazují další a další.

Kozlik

Jiří 'Kozlik' Kozel přestupuje z EERINESS do Majestic Lions. (Foto: EERINESS)

Naposledy jsme informovali o tom, že přestupuje vergiL do Majestic Lions a novou sestavu EERINESS složí blade a Kozlik společně s Martinem 'nub1um' Lelkem. Věci se daly do pohybu a tým opouští i Jiří 'Kozlik' Kozel, který jako pátý hráč doplní právě tým Petera 'uno' Lipowskiho. Majestic Lions se v kompletní sestavě ve středu budou muset pokusit o postup do PLAYzone Ligy, kde narozdíl od EERINESS nemají ML pojištěnou účast.

Blade tak zůstane v týmu již jako poslední hráč z "poslední éry". Jeho tým je v současné době ve čtyřech, po nub1umovi a Jindřichu 'ZEDKO' Chybovi přichází oficiálně do týmu talentovaný Erik 'erik1nG' Koronczi, který naposledy působil v týmech jako Gunrunners či THE WAVE.

Vyjádření kapitána EERINESS Romana 'blade' Pilného:

„Po dvou týdnech hledání optimální sestavy můžu týden před začátkem PZ ligy oznámit oficiální sestavu EERINESS pro tuto sezónu. Jedná se o mix zkušených hráčů a mladých hráčů, tedy to, co jsem vždycky chtěl. Do týmu se vrací nub1um, co zde prožil plno krásných chvil. Hlavátoři jako zedko, erik a garzen budou mít za úkol vést hru, co se týče fragů a táhnout tým za vítězstvím. Dávám prostor mladším hráčům, kteří toho nemají zažité moc na naší scéně, ale mají talent a obrovský potenciál. Budeme si zakládat na dobré partě, sehranosti a výsledky přijdou samy. Sezóna nebude jednoduchá, formuje se zde plno kvalitních týmů, které budou konkurovat naší špiččce, ke které se určitě řadíme. Uděláme maximum pro to, abychom byli všichni spokojení a na konci roku hodnotili sezónu jen a jen pozitivně. Děkujeme vedení, sponzorům a fanouškům za projevenou důvěru.“

Kompletní sestava Majestic Lions:

{#Slovenská Republika} Peter 'uno' Lipowski
{#Slovenská Republika} Martin 'giotive' Brumerčík
{#Česká Republika} Jan 'BLUEE' Škaloud
{#Slovenská Republika} Lukáš 'vergiL' Majerik
{#Česká Republika} Jiří 'Kozlik' Kozel

Současná čtveřice hráčů EERINESS:

{#Česká Republika} Roman 'blade' Pilný
{#Česká Republika} Martin 'nub1um' Lelek
{#Česká Republika} Jindřich 'ZEDKO' Chyba
{#Slovenská Republika} Erik 'erik1nG' Koronczi

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.