Přejít k hlavnímu obsahu

Piipous3k opouští Fraternitas

19. 1. 2016 | 20:44 League of Legends
Domácí tým Fraternitas se ocitá pouze ve čtyřech hráčích, jelikož se se zbytkem týmu rozloučil jungler Jan 'Piipous3k' Pipota.Před velkými akcemi přišel Pipota do týmu z eSuby společně s Michalem 'Odstranovac' Duchoněm, který shodou okolností opustil tým nedávno také. Fraternitas v této sestavě dokázali vyhrát například jeden z vrcholů sezóny Mistrovství ČR 2015.
Výchozí obrázek

Domácí tým Fraternitas se ocitá pouze ve čtyřech hráčích, jelikož se se zbytkem týmu rozloučil jungler Jan 'Piipous3k' Pipota.

Před velkými akcemi přišel Pipota do týmu z eSuby společně s Michalem 'Odstranovac' Duchoněm, který shodou okolností opustil tým nedávno také. Fraternitas v této sestavě dokázali vyhrát například jeden z vrcholů sezóny Mistrovství ČR 2015.

Fraternitas

Fraternitas se loni stali Mistry ČR v League of Legends. Foto: Radek Vebr - PLAYzone

Bohužel na začátek nové sezóny přišly v týmu další neshody. Dle vyjádření Piipouska na své fanpage nehodlal dále pokračovat v týmu s topařem Vladimírem 'Cekutka' Mrkáčkem a zbytek týmu si vybral Cuketku namísto něj. Po několika měsících se tak Piipous3k loučí s Fraternitas.

Uvidíme, zda-li FTS naberou do svých řad některé ze známých jmen české scény, nebo se parta okolo Denyka poohlédne po mladých talentech. Nebo se vrátí Gornagal? Každopádně byl vyhlášen oficiální nábor, na jehož detaily se můžete podívat na týmové Facebook stránce.

Současná sestava týmu Fraternitas:

{#Česká Republika} Vladimír 'Cekutka' Mrkáček - Top Laner
{#Česká Republika} Michal 'Zoiren' Zíka - Mid Laner
{#Česká Republika} Petr 'denyk' Haramach - AD Carry
{#Česká Republika} Pavel 'Mozilla' Klaban - Support

Štítky: Fraternitas
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.