Přejít k hlavnímu obsahu

RusO hlásí návrat do eXtatus

23. 1. 2016 | 19:15 League of Legends
Jedna z nejlepších domácích sestav týmu eXtatus se rozhodla vyměnit hráče. Tato změna na pozici mid lane byla vynucena tím, že Michal 'Zoiren' Zíka odešel ke konkurenčním Fraternitas.Novou posilou eXtatus není nikdo jiný, než slovenský hráč Matúš 'RusO' Rusňák. Posledním působištěm Matúše je tým Fraternitas, kde byl však v loňské sezóně vyměněn Michal 'Odstranovac' Duchoněm, jenž přišel z eSuby. Od té doby RusO nepůsobil v žádném týmů, ovšem těsně před PragoFFestem či začátkem PLAYzone Ligy se vrací na scénu.
Výchozí obrázek

Jedna z nejlepších domácích sestav týmu eXtatus se rozhodla vyměnit hráče. Tato změna na pozici mid lane byla vynucena tím, že Michal 'Zoiren' Zíka odešel ke konkurenčním Fraternitas.

Novou posilou eXtatus není nikdo jiný, než slovenský hráč Matúš 'RusO' Rusňák. Posledním působištěm Matúše je tým Fraternitas, kde byl však v loňské sezóně vyměněn Michal 'Odstranovac' Duchoněm, jenž přišel z eSuby. Od té doby RusO nepůsobil v žádném týmů, ovšem těsně před PragoFFestem či začátkem PLAYzone Ligy se vrací na scénu.

RusO RusO

Jeho staronovým působištěm bude tým eXtatus, kde působil již v roce 2014 a kde RusO zaznamenal největší úspěch své dosavadní kariéry - vedle denyka či Mozilly se stal v roce Mistrem ČR 2014. Samotný Matúš Rusňák se vyjádřil ke svému příchodu do eXtatus následovně:

"Zdravím všetkých fanúšikov eXtatusu. Viem, že bolo o mne chvíľku ticho, ale cesty cz/sk scény sú nevyspytateľné a tak sa znova po nejakej dobe objavujem v eXtatus. Myslím, že táto prevažne slovenská zostava by mohla byť celkom silná a vkv odolná, s niektorými hráčmi ako je napríklad Semike som už hral a tak môžete čakať nejaký ten agresívnejší playstyle, ktorý nám dúfam bude sedieť. Zvyšok sú podľa môjho názoru kvalitný hráči tak sa teším na spoločnú spoluprácu. Pod eXtatusom som už vyhral nejeden turnaj, získal titul a mám len samé dobré spomienky. Bol bysom rád ak sa história zopakuje a to už napríklad nadchádzajúcim Pragofestom, kde som s eXtatus minulý rok vyhral a tak ma čaká obhajoba."

Současná sestava eXtatus.LoL:

{#Slovenská Republika} Martin 'Necro' Jucha
{#Slovenská Republika} Milan 'SeMike' Vavro
{#Slovenská Republika} Matúš 'RusO' Rusňák
{#Slovenská Republika} Matúš 'NeoN' Jakubčík
{#Česká Republika} Jakub 'Tarky' Vaňkát

Zdroj: extatus.eu
Štítky: eXtatus, Fraternitas
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.