Přejít k hlavnímu obsahu

Stay toxic s novou posilou přechází k Infected

25. 1. 2016 | 14:34 Counter-Strike 2
Domácí organizace Infected Gaming nabírá do svých řad po dlouhých měsíc sekci, která v sobě skrývá zajímavý potenciál.Poslední rok pro Infected nebyl vůbec dobrý, vedení se nedařilo najít ty správné týmy, jež by reprezentovaly tým, který oslaví koncem února své šesté narozeniny. Během posledních měsíců procházely Infected Gaming pouze různé akademie, žádná z nich se nijak výrazně nepředvedla. A právě to by se nyní mělo změnit.
Výchozí obrázek

Domácí organizace Infected Gaming nabírá do svých řad po dlouhých měsíc sekci, která v sobě skrývá zajímavý potenciál.

Poslední rok pro Infected nebyl vůbec dobrý, vedení se nedařilo najít ty správné týmy, jež by reprezentovaly tým, který oslaví koncem února své šesté narozeniny. Během posledních měsíců procházely Infected Gaming pouze různé akademie, žádná z nich se nijak výrazně nepředvedla. A právě to by se nyní mělo změnit.

Infected Gaming

Pod křídla této organizace míří tým, jenž se vítězstvím v prvním kvalifikačním turnaji probojoval do PLAYzone Ligy I, včera navíc získal první body do tabulky vítězstvím 16:13 nad eXtatus. Do tohoto zápasu tým nastoupil v sestavě s hostem BOMBARDIANem, který se dneškem oficiálně stává pátým článkem a zároveň hlavním sniperem týmu. Bude zajímavé sledovat, jak to týmu bude šlapat vzhledem k tomu, že sestava je teprve nedávno složená.

Vyjádření Denise Štrbáka k přestupu pod Infected Gaming:

"Ahoj, tak na začiatok by som chcel poďakovať hlavne Dennymu (majiteľ iNfected) , že nám dal možnosť hrať pod jeho krídlami v iNfected. Necelé 2 roky dozadu som už reprezentoval iNfected a vieme s Dennym čo obaja od spolupráce môžme čakať. Dúfame, že všetky podmienky budú splnené ako tomu v našej spolupráci vždy bolo. 4 hráčov sme už oznámili , no oficiálne sa našim 5 hráčom a zároveň AWP, stáva Maroš "BOMBARDIAN" Rečo. Budete nás môcť vidieť hrať PLAYzone Ligu, kde sme kvalifikovaný a kde už sme získali prvé body víťazstvom nad eXtatus. Tak isto budeme hrať všetky dôležité turnaje u nás. Budeme sa snažiť hrať aj zahraničné turnaje a ligy ako je Gfinity, ESL, ESEA, Cevo, apod."

Nynější sestava Infected Gaming:

{#Česká Republika} Tomáš 'Tomkeejs' Tomka
{#Slovenská Republika} Denis 'DANDY' Štrbák
{#Česká Republika} Ondřej 'EYO' Šťastný
{#Česká Republika} Martin 'tv1' Dráha
{#Slovenská Republika} Maroš 'BOMBARDIAN' Rečo

Zdroj: infected.cz
Štítky: Infected Gaming
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.