Přejít k hlavnímu obsahu

Tuzemské týmy v kvalifikaci na IEM Katowice

25. 1. 2016 | 17:03 Counter-Strike 2
Dne 25. ledna se uskuteční druhá a zároveň poslední evropská kvalifikace na tradiční březnový turnaj série Intel Extreme Masters v polských Katowicích.Letošní katowický turnaj se odehraje novým systémem, v Polsku se tak bude mít šanci ukázat dvanáct týmů. Osmička již před nedávnem byla pozvána, v současné době jsou v plném proudu kvalifikace. Právě tohle pondělí je datem konání druhé evropské kvalifikace, do bojů se zapojí také české a slovenské týmy.
Výchozí obrázek

Dne 25. ledna se uskuteční druhá a zároveň poslední evropská kvalifikace na tradiční březnový turnaj série Intel Extreme Masters v polských Katowicích.

Letošní katowický turnaj se odehraje novým systémem, v Polsku se tak bude mít šanci ukázat dvanáct týmů. Osmička již před nedávnem byla pozvána, v současné době jsou v plném proudu kvalifikace. Právě tohle pondělí je datem konání druhé evropské kvalifikace, do bojů se zapojí také české a slovenské týmy.

Intel Extreme Masters

V prvním kvalifikačním turnaji byla registrovaná trojice týmů eSuba, eXtatus a Majestic Lions, nicméně pouze eXtatus ke svým zápasům nastoupil, bohužel k více než jedné výhře se nezmohl. Do druhého turnaje se k této trojici připojil také REViTAL Gaming a mixtým Hedky, nicméně některé týmy opět nenastoupily a pouze Majestic Lions urvali alespoň jedno vítězství. V druhém kole však kvůli bojovým podmínkám byla hra proti CSGOLounge nad jejích síly.

Mimo hlavní turnaj se v neděli odehrála první kvalifikace také na ladies turnaj, které se zúčastnily také týmy nEophyte female a eSuba ladies. První z těchto dvou týmů se dostal až do 4. kola, kde však ženský celek doemouth byl nad jejich síly. Kvalifikace však budou ještě dvě.

Veškeré informace o dnešní kvalifikaci naleznete na odkazu zde, o výsledcích vás samozřejmě budeme informovat u nás na PLAYzone.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.