Přejít k hlavnímu obsahu

Přijďte si v únoru zahrát na trnavský UniCon

5. 2. 2016 | 01:04 Všechny hry
O víkendu 12. až 14. února (februára) se ve slovenském městě Trnava uskuteční lanpárty, jenž nabízí místa až pro 160 hráčů a 300 diváků.Studenti FMK UCM v Trnavě ve spolupráci s KOA LAN PARTY vás zvou na první ročník festivalu UniCon. Během třídenního programu zaměřeného na hry, hráče a hraní her vás čekají:
Výchozí obrázek

O víkendu 12. až 14. února (februára) se ve slovenském městě Trnava uskuteční lanpárty, jenž nabízí místa až pro 160 hráčů a 300 diváků.

Studenti FMK UCM v Trnavě ve spolupráci s KOA LAN PARTY vás zvou na první ročník festivalu UniCon. Během třídenního programu zaměřeného na hry, hráče a hraní her vás čekají:

  • denní a noční herní turnaje o zajímavé ceny
  • přednášky, workshopy a panelové diskuze zaměřené na různé herní oblasti.
  • přehlídka historických i současných herních zařízení
  • ukázky a tutoriály stolních a karetních her
  • prostor pro neformální networking s hosty
  • bonusové atrakce pro držitele nočních vstupů

UniCon 2016

Informace o hostech festivalu, programu a doprovodných soutěží můžete průběžně sledovat na oficiální Facebookové události nebo na webových stránkách festivalu. Specialitou festivalu budou slosovatelné UniCoin, tedy něco jako tomboolvé lístky, které bude možné získat v rámci vstupenky nebo také výhrami v turnajích či plněním různorodých výzev. Vstupné je rozděleno do 4 kategorií od 5 do 30 Euro, zakoupit lístky na UniCon můžete zde.

Registrace do turnajů:

Štítky: UniCon
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.