Přejít k hlavnímu obsahu

EasyAntiCheat nyní i na všech turnajích!

15. 2. 2016 | 17:20 Counter-Strike 2
V rámci zkvalitnění služeb pro hráče Counter Stike: Global Offensive zde na portálu PLAYzone.cz jsme se rozhodli zavést věc, kterou většina z vás dlouho očekávala a to Anticheat!
Výchozí obrázek

V rámci zkvalitnění služeb pro hráče Counter Stike: Global Offensive zde na portálu PLAYzone.cz jsme se rozhodli zavést věc, kterou většina z vás dlouho očekávala a to Anticheat!

EasyAntiCheat na PLAYzone.cz!

UPDATE 15. 2. 2016 17:20: EasyAntiCheat aktuálně přidáváme na všechny naše herní servery od dnešního dne je povinností mít zaplého klienta na každý turnaj či ligový zápas! Pokud se bude jednat o zápas v CB, tak jestliže se zápas bude hrát na PLAYzone serveru, tak je EAC samozřejmostí, pokud se zápas bude hrát na vašem vlastním serveru, tak EAC zapínat nemusíte. První turnaj s anticheatem bude PLAYzone 5v5 NightCup #733.



O spuštění Easy anticheatu vás ještě budeme informovat, jelikož kvůli útokům na naše herní servery, zavádíme na všechny servery plugin, který by již měl zajistit pohodový a bezproblémový chod turnaje.

 

Anticheat bude zaveden na všechny turnaje a ligy pořádané portálem PLAYzone.cz. První nasazení anticheatu bude již tuto neděli v PLAYzone Lize I.

Pár slov dodal také projektový manažer PLAYzone Michal Nagy:

"Počúvame názory komunity, snažíme sa vyhovieť a zlepšiť služby, ktoré ponúkame a preto sme sa rozhodli investovať a zakúpiť Easy Anticheat. Tento Anticheat používajú napríklad aj zahraničné turnaje Gfinity a týmto Anticheatom pokryjeme všetky naše servery a tým pádom všetky turnaje a ligy. Pevne veríme, že tento krok pomôže zdvihnúť kvalitu turnajov a znížiť počet cheaterov. Odporúčame si anticheat stiahnuť, odskúšať aby ste boli pripravený na ostrý štart, ktorý bude už čoskoro. A týmto zďaleka nekončíme, ďalšie novinky budeme predstavovať postupne... 

Jak EAC funguje

Anticheat zaznamenává vždy v náhodném čase snímky vaší obrazovky, takže ani samotný hráč neví, v jakém čase a kdy přesně Anticheat jeho hru vyfotí. Dále také u každého zápasu nalezne log z konzole, kde je kompletně zobrazený list příkazů, které byly zadávány do konzole během hry.

Anticheat funguje pouze na PLAYzone serverech, takže zápas se MUSÍ ODEHRÁT VŽDY na PLAYzone serveru!

Nahrávání screenshotů

Screenshoty ze zápasu naleznete na eac.playzone.cz, kde vždy rozliknete IP serveru, na kterém se váš zápas odehrál, následně vyberete STEAM ID hráče, na kterého se chcete důkladně podívat.

Vše se nahraje automaticky, vy nic NEMUSÍTE nahrávat.

Jak zapnout Easy Anticheat

Klient musíte vždy spustit jako první, až pak spustíte samotnou hru, jinak se vám nepůjde napojit na server!

1) Nejdříve si stáhnete klient EasyAntiCheat ve Steam obchodu, program nainstalujete a otevřete.

Stáhnout klient EasyAnticheat

2) Poté kliknete na {#Česká Republika} českou vlajku.

3) Vyberete ikonu PLAYzone.cz.

4) Napojíte se na server.

5) Po zápase nemusíte nahrávat žádné screenshoty, nahrávají se automaticky během hry.

Možné chyby Anticheatu

  • "Fatal Error: NET_QueuePacket: WSAENETDOWN", pokud nastane tato chyba tak otevřete spouštěcí řádek (msconfig) a napište tam netsh winsock reset.
  •  Chyba "knihovna Kernel32.dll." - Musíte nainstalovat Windows XP service pack 2 a 3 (samozřejmě pro hráče, kteří mají Windows XP).
  • Hra může padat s antivirem NOD32 nebo Avast. Pokud se tak stane, tak antivirus vypněte a restartujte počítač. Tato chyba je ale nejméně pravděpodobná.
  • ESL Wire ve spuštěných programech. EasyAntiCheat vám nebude fungovat, pokud máte spuštěný ESL Wire. Takže stačí pouze program ESL Wire vypnout (v procesech) a restartovat PC. Poté můžete zapnout EAC. Většinou se ESL Wire zapíná po spuštění počítače, tomu zamezíte napsáním msconfig do spouštěcího řádku, vyberete Po spuštění a odškrtnete ESL Wire.

Aktualizace pravidel s Anticheatem

  • Zápas se musí odehrát na PLAYzone serveru, pouze tam Anticheat funguje! Porušení tohoto pravidla se bude trestat vyloučením týmů z turnaje. Pokud nebude server funkční nebo nastane jiný problém s Anticheatem, tak po domluvě s adminem se může zápas odehrát na jiném serveru, pod podmínkou, že všichni hráči povinně dodají demo ascreenshoty ze zápasu.

Pokud máte na svém steamu VAC BANNED na jakoukoliv hru, tak Vás EAC automaticky zabanuje v databázi. Je to zapříčiněno tím, že EAC se využívá i v jiných hrách než je CS:GO a ban nejde z banlistu vymazat. Tento problém se nedá nijak vyřešit.

Štítky: EAC, EasyAntiCheat