Přejít k hlavnímu obsahu

LogaN s hazardem posilují tým EERINESS

11. 2. 2016 | 23:37 Counter-Strike 2
Domácí tým EERINESS byl po nějaké době opět donucen vyměnit dva hráče ve své sestavě.
Výchozí obrázek

Domácí tým EERINESS byl po nějaké době opět donucen vyměnit dva hráče ve své sestavě.

Kapitán EERINESS Roman 'blade' Pilný si nejspíše nikdy neodpočine. Sotva se mu podařilo obnovit kompletní základní sestavu, hned přichází další změny. Tentokrát se z týmu pakuje dvojice slovenských hráčů, která se tak v týmu neohřála více než měsíc. Přesné důvody neznáme, nicméně nešlo o výkonostní důvody, ale spíše o přístup jednotlivých hráčů, kteří si změnili priority. Mluvíme o dvojici Erik 'erik1nG' Koronczi, Dávid 'garzeN' Hrušovský.

Náhrady si však blade do svého kádru dokázal najít poměrně rychle. První posilou je bývalý hráč Fraternitas Jakub 'LogaN' Moravec, který se v týmu ujme pozice AWP. Posledním do party je bývalý hráč NecroRaisers, talentovaný Dominik 'hazard' Hubl. V nové sestavě již EERINESS zvládli dohrávku 3. kola PLAYzone Ligy, kde dokázali překvapivě zdolat nEophyte 16:14.

blade a LogaN

blade a LogaN na Y-GAMES Winter 2015 ještě jako konkurenti, nyní v jednom týmu.

Ke změnám v týmu se vyjádřil samotný kapitán Roman Pilný:

"Dlouho jsme jako sestava v EERINESS vynikali stabilitou, která ovšem po MČR vzala za své a po prvním nezdaru udržení sekce okolo vergila a kozlika (přestup do ML), i nyní opět musíme ohlásit změny v sestavě. Tým opouští garzen a důvody proč tým opuští bych nechtěl nějak veřejně rozvádět. Erik si bohužel našel jiné priorty než je hraní her, csko ho nebavilo už při jeho příchodu, snažili sme se o to aby se nějak nastartoval, bohužel nevyšlo. Dohodli sme se, že tým neopuští, bude STAND IN v turnajích či lize, které hrajeme, když někdo z naší pětky nebude moci nastoupit.

Situaci sme vyřesili rychle, do týmu přestupuje z Fraternitas kvalitní IGL a AWP v jedné osobě LogaN, a z ex-NR nadějný hlavátor hazard. S klukama sme si sedli, řekli jsme si, co a jak chceme hrát, jak k tomu přistupovat a myslím, že jsme si vyhověli. V nejbližší době nás čeká bootcamp, na kterém chceme urychlit přípravu, jelikož sezóna už vypukla a vše je rozjeté. Mrzí mě, že jsme opět zapadli do českého přuměru ve změnách v týmu, ale bohužel v tomto případě tomu nešlo moc předcházet. Doufam, že nyní sestavu stabilizujeme jako dříve a ukážeme naší sílu na nejbližších akcích."

Současná sestava EERINESS.GO:

{#Česká Republika} Roman 'blade' Pilný
{#Česká Republika} Martin 'nub1um' Lelek
{#Česká Republika} Jindřich 'ZEDKO' Chyba
{#Česká Republika} Jakub 'LogaN' Moravec
{#Česká Republika} Dominik 'hazard' Hubl

Štítky: eEriness
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.