Přejít k hlavnímu obsahu

Fraternitas ve smrtelné křeči

13. 2. 2016 | 21:04 League of Legends
Jedna z nejlepších domácích League of Legends sestav se v důsledku velkých změn v českých týmech rozpadá. Mluvíme o týmu Fraternitas.
Výchozí obrázek

Jedna z nejlepších domácích League of Legends sestav se v důsledku velkých změn v českých týmech rozpadá. Mluvíme o týmu Fraternitas.

Již nedávno jsme vás informovali o tom, že sestava Dark Tigers se ocitá ve dvou hráčích. Ještě horší osud nyní potkává Fraternitas, jejichž pětice se rozpadá úplně. Pro tým okolo Petra 'denyk' Haramacha byl tak posledním turnajem lednový PragoFFest, kde v jednoznačném finále podlehl eXtatus 3:0. Od té doby Bratrstvo odehrálo pouze první dvě kola PLAYzone Ligy, do toho dalšího tak tým nastoupí v kompletně jiné sestavě.

Fraternitas

Fraternitas dokázali na PragoFFestu 2016 urvat stříbrné medaile (Foto: Radek Vebr - PLAYzone)

Rozpad LoL týmu byl oznámen dnes večer na oficiální Facebookové stránce organizace. Hlavním důvodem rozpadu je opakovaný koloběh změn v sestavě, kdy další a další změny již nebyly řešením nově vzniklých problémů. Jméno Fraternitas však z domácí scény jistě nezmizí a Bratrstvo jistě v blízké době najde nový tým. Uvidíme, v jaké sestavě nastoupí v nejbližších zápasech 1. PLAYzone Ligy, kde je nyní čekají soupeři z Dark Tigers a Inside Games.

Co se týče hráčů, kteří ještě donedávna působili s tagem FTS, tak nemáme žádné potvrzené informace, nicméně někteří údajně dostali nabídku na zkoušku do Challenger Series týmů. O dalších změnách nejen u Fraternitas vás budeme samozřejmě v blízké době informovat!

Poslední známá sestava týmu Fraternitas:

{#Česká Republika} Vladimír 'Cekutka' Mrkáček - Top Laner
{#Česká Republika} Jiří 'Sawyor' Libánský - Jungler
{#Česká Republika} Michal 'zoiren' Zíka - Mid Laner
{#Česká Republika} Petr 'denyk' Haramach - AD Carry
{#Česká Republika} Pavel 'Mozilla' Klaban - Support

Štítky: Fraternitas
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.