Přejít k hlavnímu obsahu

Revital Gaming hlásí návrat s dvojicí CSGO týmů

17. 2. 2016 | 08:09 Counter-Strike 2
Domácí organizace Revital Gaming se po delší odmlce rozhodla pro comeback na českou scénu, což podpořila nabráním hned dvou CS:GO týmů.Kdo sleduje tuzemskou scénu nějaký ten rok, jistě si v dřívějších letech názvu Revital Gaming všimnul, ať už to bylo díky působení Counter-Strike týmu či jiných sekcí. Dvojice manažerů Bullit a Fiki se rozhodla tento tým obnovit a tuto obnovu založit na opětovné podpoře nejnovějšího Counter-Strike titulu. S tagem RVG aktuálně působí dvojice CS:GO týmů.
Výchozí obrázek

Domácí organizace Revital Gaming se po delší odmlce rozhodla pro comeback na českou scénu, což podpořila nabráním hned dvou CS:GO týmů.

Kdo sleduje tuzemskou scénu nějaký ten rok, jistě si v dřívějších letech názvu Revital Gaming všimnul, ať už to bylo díky působení Counter-Strike týmu či jiných sekcí. Dvojice manažerů Bullit a Fiki se rozhodla tento tým obnovit a tuto obnovu založit na opětovné podpoře nejnovějšího Counter-Strike titulu. S tagem RVG aktuálně působí dvojice CS:GO týmů.

Revital Gaming

Základ prvního týmu Tomáše 'Aspect' Randáčka tvoří úderné duo kapitána společně s Davidem 'ddave' Hanákem, kteří spolu působili u Revital právě i čtyři roky zpět a dodnes spolu hrají. Hlavním působištěm týmu je momentálně ESL, jak evropský ladder, tak i veškeré turnaje. Po nabrání druhé sekce se tento tým začal označovat jako akademie. Druhou sestavou je nově složená pětice se jmény, jako je teCkoO nebo tMs1k, jenž je hlavním týmem Revitalu.

Mimo CS:GO působí také na poli League of Legends a Hearthstone. V současné době je v obou těchto úspěšná a to díky postupu do PLAYzone Lig, kde se o překvapení snaží LoL tým a HS hráč Jakub 'wenek' Fajks. Je tak vidět, že Revital Gaming vůbec nebude jen o CS:GO.

Závěrem se ke znovuzrození vyjádřilo vedení tohoto multiherního týmu:

"Pěkné odpoledne přejeme všem příznivcům a všem co REViTAL sledují. Jak jste si už všimli už více jak půl roku na zpět tak tato organizace byla opět obnovena, a vkládají se do ní velké naděje ze strany nás jako majitelů a taktéž i celého realizačného týmu. REViTAL se po obnovení začal pomalu ale jistě rozbíhat. Velkou podporu naše organizace dostává od našich sponzorů kteří neustále mají větší zájem s námi spolupracovat a vidí v nás perspektivní mladý team lidí který má zájem pracovat. A tím to bych chtěl všem našim sponzorům poděkovat za jejich podporu a také všem našim fanouškům - WE LIVE FOR THE GAME." 

Sestava hlavního Revital.CSGO týmu:Nynější sestava CS:GO akademie:
{#Česká Republika} Tomáš 'tMs1k' Zelenka{#Česká Republika} Tomáš 'Aspect' Randáček
{#Česká Republika} Petr 'Shad' Němeček{#Česká Republika} David 'ddave' Hanák
{#Česká Republika} Jakub 'KAPR' Karpíšek{#Česká Republika} Matěj 'ENViSiON' Beneš
{#Slovenská Republika} Tomáš 'teCkoO' Koširer{#Česká Republika} Jirka 'L3m_ON' Krátký
{#Česká Republika} Zdeněk 'DaxeN' Dušků 
  
Aktuální sestava Revital.LoL týmu:Složení Hearthstone sekce Revitalu:
{#Česká Republika} Daniel "Kaage" Šimůnek{#Česká Republika} Jiří "GarO" Turyna
{#Česká Republika} Vít "Wr3nd" Radosta{#Česká Republika} Jakub "wenek" Fajks
{#Česká Republika} Ondřej "FizzOnMyJayce" Koníček{#Česká Republika} Martin "Crift" Fajks
{#Česká Republika} Lukáš "Focused" Veszprémi{#Česká Republika} Lukáš "CrazyPants" Hon
{#Česká Republika} Vojtěch "Jannistar" Štembera{#Česká Republika} Tomáš "Diggi" Hanousek

{#Česká Republika} Martin "Vanik" Vaniš

{#Česká Republika} Daniel "Harry" Hartoš
  
Štítky: Revital gaming
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.