Přejít k hlavnímu obsahu

Fúze herních týmů Gunrunners a Cyborg Factory

28. 2. 2016 | 18:05 Všechny hry
Tuzemská herní organizace Gunrunners včerejším dnem započala novou éru, spojila se totiž s týmem Cyborg Factory v jeden velký celek.
Výchozí obrázek

Tuzemská herní organizace Gunrunners včerejším dnem započala novou éru, spojila se totiž s týmem Cyborg Factory v jeden velký celek.

Fúze dvou herních týmů v jeden může být řadu kladů i záporů, v tomto případě zřejmě půjde zejména o pozitiva a to pro obě zúčastněné strany. Cyborg Factory v poslední době již nebyl mimo Call of Duty 4 scénu tak vidět, ani v PLAYzone Ligách neměl žádného zástupce. Pokud se podíváme do historie, čas od času se v českých vodách nějaká ta fúze uskuteční, naposledy spojení Iron Team Gamingu a Inside Games, která dlouho nevydržela.

Nový realizační tým Gunrunners bude čítat čtveřici jmen. K Tomáši Seckému a Michalu Filipovi se z CGF připojí Josef Novák a Jan Hrušovský, kteří poslední léta drželi Cyborg Factory nad vodou. Fúze se v konečném důsledku příliš nedotkne herních sekcí, žádná z organizací nedisponovala sekcí ve stejné hře, týmy se tak ideálně doplní. Nově tak Gunrunners budou mít ve svých řadách 5 herních sekcí: CS:GO, Call of Duty 2 a 4, World of Tanks a FIFA 16.

Gunrunners

K přechodu pod vlajku Gunrunners se vyjádřil dosavadní majitel Cyborg Factory Josef Novák:

"Fanoušci týmu Cyborg Factory a Gunrunners, jsem velmi rád, že naše několika měsíční jednání jsme dotáhli do úspěšného konce a můžeme s radostí představit nové spojení týmů Gunrunners.AOC, ke kterému se přidává kompletní obsazení týmu Cyborg Factory a slučujeme se pod jednu značku za vidinou lepší budoucnosti. Hlavním důvodem tohoto spojení je zkvalitnění zázemí pro naše hráče, partnery a v neposlední řadě vytvořit konkurenceschopný tým. V nejbližší době se budete moci těšit na velké změny, nové projekty a mnoho dalšího. Doufáme, že nám pomůžete se odrazit a společně dokážeme velké věci. Na závěr bych chtěl poděkovat všem hráčům, fanouškům a partnerům za podporu, bez které by to nešlo."

Svá slova k velkým změnám řekl i majitel Gunrunners Tomáš Secký:

"Jsem velmi rád, že jsme několika týdenní jednání dotáhli do zdárného konce. Došlo ke spojení dvou organizací, vedení, které má stejné cíle a vizi o budoucnosti. Hráčům budeme moci poskytnout kvalitnější zázemí, lepší komunikaci a na své si přijdou také partneři. Chtěl bych poděkovat všem hráčům, fanouškům a partnerům za podporu, letošní rok bude zlomový."

Sestava CS:GO týmu Gunrunners.AOC:

{#Slovenská Republika} Peter 'NaturalG' Turčan
{#Česká Republika} Martin 'jEkYL' Hrobař
{#Česká Republika} Erik 'reyloret' Němec
{#Česká Republika} Vašek 'nugget' Zušťák
{#Česká Republika} Michal 'henry chinaski' Zouhar

Sestava WoT týmu Gunrunners.AOC:

{#Česká Republika} Daniel 'Danixek' Vičík
{#Česká Republika} Jan 'Will' Šafr
{#Česká Republika} Tomáš 'Ungy_17' Unger
{#Česká Republika} Ondřej 'oNdRaX' Zeman
{#Česká Republika} Jakub 'Carrotka' Benek
{#Česká Republika} Matyáš 'Storm' Orlík
{#Česká Republika} Radek 'Enrico' Hájek
{#Česká Republika} Patrik 'Flooky' Husník
{#Česká Republika} Tomáš 'Skyi' Kohout
{#Česká Republika} Vít 'Swyfty' Strachon
{#Švýcarsko} Marc 'Ps1ch0' Gruber

Sestava FIFA týmu Gunrunners.AOC:

{#Slovenská Republika} Tomáš 'rSp17' Smrtník

Sestava CoD4 týmu Gunrunners.AOC:

{#Česká Republika} Tomáš 'Glady' Čecháček
{#Česká Republika} Vladimír 'bladeSTAR-' Lisický
{#Česká Republika} Josef 'jANNY' Janoušek
{#Česká Republika} Petr 'cDe' Dumek
{#Česká Republika} Jiří 'neitheR' Černý

Sestava CoD2 týmu Gunrunners.AOC:

{#Česká Republika} Lukáš 'KHILLIXUR' Bartík
{#Česká Republika} Petr 'jank1Z' Jílek
{#Česká Republika} Roman 'Toxic' Doležal
{#Česká Republika} Daniel 'cAASR' Malzer
{#Polsko} Patryk 'kemah' Hamryszak

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.