Přejít k hlavnímu obsahu

Epsilon s novou CS:GO sekcí

8. 3. 2016 | 13:18 Counter-Strike 2
Belgická organizace Epsilon po delší době oznámila novou CS:GO sekci. Sekce byla doposud známá pod tagem CG.
Výchozí obrázek

Belgická organizace Epsilon po delší době oznámila novou CS:GO sekci. Sekce byla doposud známá pod tagem CG.

Epsilon se po ztrátě španělského týmu, který odešel kvůli neshodám, ocitli bez CS:GO sekce. Po necelých dvou měsících organizace přijala novou sekci, tentokrát švédskou. Tento tým jsme mohli vidět pod názvem Cringe Gods. Pod tímhle jménem hráči zhruba od začátku roku a bylo velkým překvapením, když právě oni vyřadili HellRaisers z jedné kvalifikací na PGL Regional Minor Championship Europe. Na hlavním turnaji vypadli již ve skupinách, ale dokázali porazit LDLC White a ukázali se v dobrém světle proti týmům PENTA a E-frag.

Po tomto turnaji tým vyměnil dva hráče, hlavně kvůli jazykové bariéře, kterou měli s dánským hráčem Christian "rezex" Bjerregaard a finským hráčem Jesse "zehN" Linjala. Místo nich vzali dva švédské hráče, konkrétně Fredrika "freddieb" Buö-a a Joakima "disco doplan" Gidetuna z týmu DollarHouse.

REZ moken Chrille a Draken

Zleva hráči REZ, moken, Draken a coach chrille

CG dokázali vyhrát CS:GO Season 9 Professional Placement Tournament, když porazili finský tým ENCE, a kvalifikovali se tak na LAN turnaj CEVO Gfinity CS:GO Pro-League Season 9, který bude od 28. dubna do 1. května v Londýně.

Nejdříve uvidíme tento tým pravděpodobně na akci Copenhagen Games 2016 v dánské Kodani, který bude 23. března. Otázkou je zda tým dostane pozvánku, nebo bude muset projít online kvalifikací.

Nová CS:GO sekce týmu EPSILON:

{#Švédsko} William "draken" Sundin
{#Švédsko} Andreas "mOkEn" Karlsson
{#Švédsko} Fredrik "REZ" Sterner
{#Švédsko} Fredrik "freddieb" Buö
{#Švédsko} Joakim "disco doplan" Gidetun 

{#Švédsko} Christian "chrille" Lindberg - coach

Štítky: Epsilon