Přejít k hlavnímu obsahu

Luminosity s podporou League of Legends

8. 3. 2016 | 15:09 League of Legends
Brazilská organizace Luminosity postavila své jméno na CS:GO sekci, jenž během několika měsíců působení vylětela na světovou špičku, nyní uvidíme tohle jméno také na poli MOBA her.
Výchozí obrázek

Brazilská organizace Luminosity postavila své jméno na CS:GO sekci, jenž během několika měsíců působení vylětela na světovou špičku, nyní uvidíme tohle jméno také na poli MOBA her.

Abychom vás již od počátku nemátli, do řad Luminosity Gaming nemíří League of Legends sekce. Nicméně tento krok by mohl být takovou předzvěstí, že bychom se LoL týmu u LG mohli časem dočkat. Řady brazilské organizace rozšiřuje světoznámý hráč Joedat Esfahani, známý jako Voyboy, jenž dlouhé roky patřil k tomu nejlepšímu na americké scéně. Voyboy, jenž s profesionálním hraním skončil v roce 2014, bude u Luminosity působit jako streamer. 

Když se ohlédneme za kariérou tohoto hráče, Voyboy opravdu něco dokázal. Na scéně působil od prvopočátků v roce 2010, za ta léta si zahrál za organizace jako je Team Curse, Counter Logic Gaming nebo Team Dignitas. Vždy se zaměřoval spíše na toplinku, nicméně ve svém posledním působišti u Curse se proměnil na midaře. Na přelomu roku jsme jeho jméno mohli vidět ve spojitosti s Teamem Frostbite, nicméně v managementu dlouho nevydržel.

Největším úspěchem hráče s kořeny v Íránu, jenž se proslavil hláškou "CYA NERDS", je zisk ocenění nejužitečnějšího hráče šesté sezóny Intel Extreme Masters, kde Dignitas dotáhl až do finále. Jeho profesionální kariéra je ovšem pasé, nyní se tedy vrací na scénu jako streamer na plný úvazek. Uvidíme, jak bude spojení Luminosity Gaming a League of Legends fungovat.

Štítky: Luminosity
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.