Přejít k hlavnímu obsahu

Disney Infinity rozšiřuje řady superhrdinů!

Utkejte se v šílené potyčce marvelovských superhrdinů a superpadouchů o nadvládu nad vibraniem! Jak vypadá arkádová mlátička až pro čtyři hráče v playsetu Marvel Battlegrounds?
Výchozí obrázek

Utkejte se v šílené potyčce marvelovských superhrdinů a superpadouchů o nadvládu nad vibraniem! Jak vypadá arkádová mlátička až pro čtyři hráče v playsetu Marvel Battlegrounds?

K dobře známým, více než 25 hratelným postavám od Marvelu, se zanedlouho přidají také nové tváře! Mravenčí silák Ant-Man, černě oděný Spider-Man, legendární vůdce Wakandy Black Panther a šlechetný syntetický válečník Vision.

Samostatně se navíc budou prodávat nové herní mince s tematikou Marvel Battlegrounds:

  • Darkhawk’s Blast – Rozdrťte překážky silným energetickým paprskem
  • Nova Corps Strike – Přivolejte Nova Corps, kteří provedou taktický vzdušný útok
  • Ghost Rider’s Motorcycle – Užijte si divokou jízdu na plamenné motorce Ghost Ridera
  • Cosmic Cube Blast – Vypusťte na okolní nepřátele mocný energetický výboj

Jste připraveni na epickou bitvu napříč celým marvelovským univerzem?

V Disney Infinity nebudeme vítat pouze superhrdiny, ale i roztomilou policejní zaječici Judy a úlisného lišáka Nicka z nového filmu Zootropolis. A pokud s láskou vzpomínáte na klasickou animovanou Knihu džunglí, potěší vás, že se v Disney Infinity objeví i moudrý medvěd Balú.

Playset Marvel Battlegrounds, který vychází 24. března a obsahuje figurku Captain America – První Avenger, bude v prodeji za DMOC 799 Kč / 28,99 €. Cena jednotlivých figurek je 349 Kč / 12,99 €. Více informací o produktech Disney Infinity 3.0 najdete zde a zde.

Štítky: Comgad
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.