Přejít k hlavnímu obsahu

DH Malmö Qual.: eSuba prohrává 1:2 proti G2

13. 3. 2016 | 15:02 Counter-Strike 2
Otevřená kvalifikace na DreamHack Masters Malmö je u konce a pro fanoušky domácí scény máme výbornou zprávu, eSuba se dokázala pavoukem prokousat až k postupu!
Výchozí obrázek

Otevřená kvalifikace na DreamHack Masters Malmö je u konce a pro fanoušky domácí scény máme výbornou zprávu, eSuba se dokázala pavoukem prokousat až k postupu!

eSuba {#Slovenská Republika}
vs.
{#Francie} G2 Esports
benq1 {#Slovenská Republika}
HenkkyG {#Slovenská Republika}
MonttY {#Slovenská Republika}
RDO {#Slovenská Republika}
fredi {#Česká Republika}
 
{#Belgie} Ex6TenZ
{#Francie} shox
{#Francie} SmithZz
{#Francie} RpK
{#Belgie} ScreaM
 

13. 3. 12:30
Stream: eSuba

 
1 

 2

Open Qualifieru se v sobotu zúčastnilo celkem 512 týmů a každý z nich měl za cíl jediné - dostat se mezi TOP8. Právě takové umístění zajistilo týmům postup do závěrečné fáze kvalifikace, kde bude osmička doplněna osmi pozvanými týmy.

DH Malmo

V kvalifikaci se představila celá řada známých jmen a mezi neúspěšnými týmy jsou například také HellRaisers. Naopak se velice dařilo eSubě, která po závěrečné výhře nad švédskými BFFsIRL postoupila do Closed Qualiferu. Mimo eSuby se tato kvalifikace zdařila také týmům jako Gambit Gaming, Team Ancient nebo PENTA Sports.

Závěrečnou fázi kvalifikace, odkud se na samotnou akci dostanou pouze dva nejlepší, pak doplní pozvané týmy jako jsou G2 Esports, Team Dignitas nebo mousesports. Tyto boje vypuknou v neděli a bohužel pro eSubu to vypadá tak, že bude muset hrát s hostem, Karel "fredi" Královec má pracovní povinnosti. I tak ale držíme eSubě palce, aby se to podařilo. O samotném průběhu vás budeme po celou neděli informovat!

Štítky: dreamhack, eSuba
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.