Přejít k hlavnímu obsahu

eXtatus a Revital s podporou Rocket League

23. 3. 2016 | 15:28 Rocket League
Dvě známá jména na poli tuzemských herních organizací vstoupilo v těchto dnech do světa Rocket League podporou tříčlenných týmů, pojďme si o nich krátce něco říci.Je tomu dlouhých sedm let, kdy se naposledy eXtatus rozhodli zkusit podpořit jednu z méně mainstreamových herních titulů současnosti, co se alespoň týče eSportové scény. K tomuto kroku motivovalo majitele organizace Jana Barneta hned několik faktorů.
Výchozí obrázek

Dvě známá jména na poli tuzemských herních organizací vstoupilo v těchto dnech do světa Rocket League podporou tříčlenných týmů, pojďme si o nich krátce něco říci.

Je tomu dlouhých sedm let, kdy se naposledy eXtatus rozhodli zkusit podpořit jednu z méně mainstreamových herních titulů současnosti, co se alespoň týče eSportové scény. K tomuto kroku motivovalo majitele organizace Jana Barneta hned několik faktorů.

eXtatus

"Vždy jsme byli zastánci spíše konzervativního fungování a podobných kroků jsme se zdržovali. Rocket League se ale jeví jako zajímavá hra s velkým potenciálem, jednoduchost hry dává obrovský prostor skillu a to je základní předpoklad úspěšné e-sport hry. Za další pozitivní ukazatel považuji to, že sledování duelu dvou dobrých týmů je skvělá podívaná a to je rozhodně velmi podstatný faktor. Hra má tedy skvělou hratelnost, je divácky atraktivní a ligových a turnajových příležitostí stále přibývá. Pro angažování právě této trojice hráčů jsme se rozhodli z důvodu výborných výsledků a hlavně skvělého osobního přístupu."

Nynější sestava eXtatus:

{#Česká Republika} David 'DB' Broďák
{#Česká Republika} Martin 'Devon' Jaroš
{#Slovenská Republika} Adam 'Blixik' Hagara


Nyní ses přesuňme k druhé výše zmíněné organizaci. Také Revital Gaming se rozhodli dát poprvé šanci Rocket League a nenabrali do svých řad sekci jen tak ledajakou, podařilo se jim sebrat trojici hráčů z NecroRaisers. Některá jména můžete znát také jako adminy Rocket League turnajů na PLAYzone. Více o týmu prozradí zástupce vedení organizace.

Revital Gaming

"Zdravíme všechny naše fanoušky, s radostí vám oznamujeme že naše organizace nezaspala na vavřínech a nadále se rozšiřuje o herní sekci ve hře Rocket League. Tímto klukům děkujeme, že si zvolili právě naší organizaci, a pevně věříme, že se jim u nás bude líbit a že se jim na herním poli bude úspěšně dařit reprezentovat naše barvy - We live for the game!"

Nynější sestava REViTAL Gaming:

{#Česká Republika} Lukáš 'Benak' Falta
{#Česká Republika} Ondřej 'Marcek' Mareš
{#Česká Republika} Petr 'Bende' Beneš

Zdroj: extatus.eu
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.