Přejít k hlavnímu obsahu

Nový český supertým na obzoru?

25. 3. 2016 | 23:23 League of Legends
Už dlouho se neobjevila informace, že by na domácí scéně vznikal nějaký supertým. Tak jednu takovou pro vás máme právě dneska. V hlavní roli Petr 'denyk' Haramach.
Výchozí obrázek

Už dlouho se neobjevila informace, že by na domácí scéně vznikal nějaký supertým. Tak jednu takovou pro vás máme právě dneska. V hlavní roli Petr 'denyk' Haramach.

Po velkých změnách napříč několika českými týmy se dlouho čekalo, kam někteří hráči zamíří. Kdo sleduje zápasy v PLAYzone Lize, tak si jistě všiml, že někteří hráči jakoby zmizeli. Ne, že by šli do neaktivity, jen je nešlo vidět. Pravý důvod spatřil světlo světa v pátek odpoledne, kdy se na své fanpage vyjádřil dřívější kapitán Fraternitas Petr 'denyk' Haramach.

Fraternitas MČR 2015

Denyk (vlevo) s Odstraňovačem (vpravo) jsou Mistry ČR roku 2015. Denyk dokonce dvojnásobným. (Foto: Radek Vebr)

Právě denyk má pod svými křídly novou pětici, která aktuálně nepatří pod žádnou organizaci. Na české scéně jeho tým není vidět z jednoduchého důvodu - hlavním cílem je kvalifikace do Challenger Series. V týmu mimo něj působí jeho bývalý spoluhráč Michal 'odstranovac' Duchoň, který se stejně jako denyk vrátil na svoji původní linku. Haramach na supporta, Duchoň na top.

Tým pak doplňuje trojice mladých, ale zároveň mechanicky velmi zdatných hráčů. Brázdit střední linii uvidíme talentovaného Michala 'zoiren' Zíku. Ironií je pouze to, že právě on v poslední sestavě Fraternitas nahradil Odstraňovače. V lese bude bývalý hráč Dark Tigers David 'Jejky' Jakubec. Po boku Petra 'denyk' Haramacha bude na botlince Patrik 'Thale' Jírů, dřívější hráč eXtatus nebo Dark Tigers. Troufnu si tak říci, že tato pětice je na papíře hodně silná.

Otázka kromě sestavy padá jen na to, jestli denykova sestava zamíří do nějaké organizace. Již nějaký týden je bez League of Legends týmu například Fraternitas. Že by comeback? I tak přejeme týmu hodně štěstí, aby se podařilo postoupit českému týmu do Challenger Series.

ZdrojPetr "denyk" Haramach

Štítky: Fraternitas
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.