Přejít k hlavnímu obsahu

DH Malmö s českým přenosem na Prima COOL

8. 4. 2016 | 13:28 Counter-Strike 2
Už za necelé dva týdny se naše stránky zbarví do švédských barev! Zdeněk Princ vás totiž poprvé v tomto roce provede turnajem Dreamhack! Jedinečný a unikátní turnaj v Counter Strike Global Offensive z Malmö vám přinesou navíc ti nejpovolanější a nejlepší komentátoři Česka!
Výchozí obrázek

Už za necelé dva týdny se naše stránky zbarví do švédských barev! Zdeněk Princ vás totiž poprvé v tomto roce provede turnajem Dreamhack! Jedinečný a unikátní turnaj v Counter Strike Global Offensive z Malmö vám přinesou navíc ti nejpovolanější a nejlepší komentátoři Česka!

Švédské Malmö už teď vyhlíží druhý dubnový týden, kdy se v tamní Malmö Arena uskuteční jeden z nejprestižnějších turnajů ve hře CS:GO! Týmy jako Ninjas in Pyjamas, Natus Vincere  nebo vítězové MLG Columbus Luminosity budou bojovat po jeden týden o hlavní cenu z dotace 250 000 dolarů! U toho prostě nemůžete chybět! Týden od 12. do 17. dubna bude pekelně nabitý!

Ať už jste fanoušci e-sportu nebo ne, chceme vám dopřát ten nejlepší informační servis jaký můžeme. Po celý týden vás novinkami z Malmö bude zásobovat jak naše redakce, tak i Zdeněk Princ, který vám semumarizuje předešlý den do několika minutek ve speciálním pořadu věnovaném Dreamhack Masters! Ty nejzajímavější zápasy pak budete moci sledovat i na Twitch kanále Prima COOL!

V analytickém okénku se k našemu Zdeňkovi připojí hráči jako David "KAPARZO" Lacina a Karel "sneix" Pavlica, oba úspěšní hráči a profesionálové na svém místě! Pohled z venčí, ze strany redaktora, nám nabídne Tomáš "Greener" Mikula, dlouhodobá ikona e-sports scény a trenér eSuby, analytik a jedna z předních tváří slovenské scény Matej „Forji“ Kmiť.

DreamHack Malmö Prima COOL

No a kdo si sedne za moderátorský stůl?

Post Roberta Záruby v Česku a na Slovensku jasně zabírá slovenský streamer Ivan "Dev1" Lazarov a právě on bude naším hlavním moderátorským esem! Legendární hráč a nejoblíbenější komentátor si právě pro nás vyhradil čas a bude vás provázet tím nejdůležitějším víkendem na Prima COOL! Po jeho boku mu bude zdatně sekundovat jeden z předních českých streamerů Damien "DeeThane" Diviš, u něhož se těšíme nejen na jeho pandí příběhy! Aktuálně se nenajde lepší český komentátor a my jsme rádi, že jej máme na své straně!

Zbrusu novou komentátorskou dvojici jsme dali dohromady na tento víkend právě my. Jména Marek "shadye" Hovanec a Ondřej "Lelek" Kvarda vám toho možná takto moc neřeknou, nicméně prvně jmenovaný je ostřílený komentátor CS:GO a má za sebou akce jako ASUS Finals nebo IEM Katowice. Ondra je pak dlouhodobě vyhledávaný a oblíbený český youtuber, který se kromě natáčení Let's Playů ze série NHL zapojil i do mnoha projektů jako bylo například XkoTV nebo Re-Play! Jsme poctěni, že právě tito dva moderátoři zažijí svou velkou televizní premiéru u nás!

My se už těšíme, a co vy?! Sledujte Dreamhack Masters Malmö už od 12. dubna na stránkách Prima COOL!

Štítky: dev1, DH Malmö, dreamhack
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.