Přejít k hlavnímu obsahu

Kvalifikace na Y-GAMES odstartovala v úterý

6. 4. 2016 | 14:44 Counter-Strike 2
Největší slovenská LAN párty Y-GAMES se blíží a kvalifikace na CS:GO proběhne již toto úterý. Přihlášeno je týmů celkem 40, z nichž nejlepších 19 doplní pozvaných 13.Y-GAMES 2016 je již za rohem, proběhne totiž o víkendu 16. až 17. dubna. Na akci se bude bojovat v celé řadě herních titulů o zajímavé věcné ceny i finanční částky. Více o celé akci se dozvíte v úvodním článku, kde je Y-Games představen, odkaz tady.
Výchozí obrázek

Největší slovenská LAN párty Y-GAMES se blíží a kvalifikace na CS:GO proběhne již toto úterý. Přihlášeno je týmů celkem 40, z nichž nejlepších 19 doplní pozvaných 13.

Y-GAMES 2016 je již za rohem, proběhne totiž o víkendu 16. až 17. dubna. Na akci se bude bojovat v celé řadě herních titulů o zajímavé věcné ceny i finanční částky. Více o celé akci se dozvíte v úvodním článku, kde je Y-Games představen, odkaz tady.

Y-GAMES

My jsme organizátorům rozhodli dát pomocnou ruku a na kvalifikační turnaje poskytnout PLAYzone turnajový systém. Jako první se odehraje kvalifikace v Counter-Strike: Global Offensive, kde se v BO1 skupinách představí 40 celků. Na turnaj je již pozváno 13 zvučných jmén, kvalifikační turnaj tak nabízí 19 slotů. Ty si vybojují týmy na prvních dvou místech osmi skupin, které doplní nejlepší trojice týmů na třetích místech.

Na detaily CS:GO kvalifikace na Y-GAMES 2016 se můžete podívat přímo v našem systému, seznam registrovaných týmů naleznete na odkazu zde a rozlosování skupin tady. Nám nezbývá než popřát všem týmům a hráčům hodně zdaru, ať se do Bratislavy dostanou ti nejlepší.

Zdroj: ygames.sk
Štítky: Y-games
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.