Přejít k hlavnímu obsahu

Fnatic i GuardiaN vynechají DH Malmö

8. 4. 2016 | 17:50 Counter-Strike 2
Po nepříliš podařeném MLG Columbus, kde fnatic skončili ve čtvrtfinále, přichází pro Fnatic další čára přes rozpočet - Švédi musí vynechat DreamHack Masters Malmö.
Výchozí obrázek

Po nepříliš podařeném MLG Columbus, kde fnatic skončili ve čtvrtfinále, přichází pro Fnatic další čára přes rozpočet - Švédi musí vynechat DreamHack Masters Malmö.


UPDATE: Slovenský sniper Ladislav "GuardiaN" Kovács nakonec do turnaje nenastoupí. Důvodem je to, že se stav jeho zápěstí zhoršil natolik, že GuardiaN nebude schopný hrát. Jeho místo v týmu tak zaujme coach a bývalý hráč Natus Vincere, Sergey "starix" Ischuk. 


Švédský tým se k tomuto kroku rozhodl kvůli zranění ruky, které trápí nejlepšího hráče loňského roku, Olofa "olofmeister" Kajbjera. AWPer týmu fnatic Jesper "JW" Wecksell také oznámil na svém Twitteru, že tým momentálně hledá stand-in, se kterým může hrát na nadcházejících turnajích.

Olof

 

Podle oficiálního vyjádření DreamHacku není jisté jak vážné Kjarbjerovo zranění je, ale je jisté, že se bude nějakou dobu léčit, kvůli čemuž fnatic musí v blízké době vynechat některé turnaje, mezi které patří i právě DreamHack Masters Malmö, který se bude vysílat také na Prima COOL, a na kterém se 16 týmů utká o $250.000. Na DreamHacku je nahradí francouzský tým G2.

 

Další spekulace se točili také kolem slovenského snipera Ladislava "GuardiaN" Kovácse, který trpí problémy se zápěstím. GuardiaN naznačoval na Twitteru možnost toho, že se turnaje nezúčastní. Kovács nakonec potvrdil, že i když si dá do DreamHacku pauzu od hraní, do turnaje nastoupí.

 

Fnatic nejsou jediným týmem, který před DreamHackem má problémy. S problémy se musí potýkat také tým FaZe Clan, který po MLG Columbus opustil jeden ze zakladatelů původního týmu, Mikail "Maikelele" Bill (více zde).


Týmy, které se představí na DreamHack Masters Malmö:

 

{#Francie} G2{#Dánsko} Astralis{#Spojené státy americké} Liquid{#Polsko} CSGL
{#Švédsko} NiP{#Polsko} Virtus.pro{#Brazílie} Tempo Storm{#Německo} mousesports
{#Francie} EnVyUs{#Evropská unie} Natus Vincere{#Spojené státy americké} CLG{#Švédsko} GODSENT
{#Brazílie} Luminosity{#Evropská unie} FaZe{#Čína} TyLoo{#Dánsko} dignitas
Zdroj: HLTV
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.