Přejít k hlavnímu obsahu

Navštivte stánek MSI na Y-GAMES

7. 4. 2016 | 00:57 Všechny hry
Na největší slovenské lan párty Y-GAMES 2016 bude spousta zábavy. Svým dílem k tomu přispěje také společnost MSI, která bude 16. až 17. dubna v Bratislavě taktéž přítomna.
Výchozí obrázek

Na největší slovenské lan párty Y-GAMES 2016 bude spousta zábavy. Svým dílem k tomu přispěje také společnost MSI, která bude 16. až 17. dubna v Bratislavě taktéž přítomna.

Stánek MSI nabídne na Y-GAMES spoustu zajímavostí, každý si přijde na své. Ať už jste návštěvník nebo hráč, můžete si přijít zahrát na jeden z nadupaných strojů, které budou k dispozici. Tím největším tahákem bude mašina s názvem Vulture Red Flakes by TichePC. O jakou krásku jde, tak o tom hovoří samotná fotografie. Uvnitř Vulture PC samozřejmě nechybí výkonné komponenty od MSI, jako je základová deska MSI Z97I GAMING AC a grafická karta MSI Nvidia GeForce GTX 970 Gaming 100ME.

Vulture Red Flakes

Na otestování nejnovějších herních pecek bude připraven elitní desktop Nightblade X2, na jehož specifikaci se můžete podívat zde. Na stánku MSI si můžete mimo desktopy zahrát také na herních noteboocích - GS40 6QE Phantom, GT72S 6QE Dominator Pro G, GE72 6QF Apache Pro, které mají mimo komponentů od MSI také procesory Intel s architekturou Skylake, a také GT80 2QE Titan SLI. Požitek z hraní pak podpoří periferie MSI Gaming.

MSI

Kdo se raději dívá, než hraje, a zároveň se zajímá o elitní technologie, tak právě pro toho budou na místě špičkové základní desky a grafické karty. Jmenovitě se od MSI můžete těšit na základovky Z170A Gaming M9 ACK, Z170A Xpower Gaming Titanium Edition, Z170I Gaming Pro AC, Z170A Gaming M5 a 970A SLI Krait Edition, z grafických karet bude připravena dvojice GTX 970 Gaming 4G a GTX 960 2GD5T ve specifickém designu.

Mimo to MSI jakožto oficiální partner celého Y-GAMES podpoří také turnaje, hráči se mohou těšit na ceny, jako je 5x grafická karta MSI GTX 950 Gaming 2G. Bude o co hrát, bude se na co dívat, tak neváhej a tuto akci nevynechej. Přijď o víkendu 16. až 17. dubna za námi!

Štítky: MSI, Y-games
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.