Přejít k hlavnímu obsahu

Rocket League turnaj na Y-Games v Dell stánku

10. 4. 2016 | 18:42 Rocket League
Největší slovenská lanpárty se již kvapem blíží a je na čase oznámit dalšího partnera, jenž se na Y-Games se svým stánkem ukáže. Nejde o nikoho jiného, než o společnost DELL.
Výchozí obrázek

Největší slovenská lanpárty se již kvapem blíží a je na čase oznámit dalšího partnera, jenž se na Y-Games se svým stánkem ukáže. Nejde o nikoho jiného, než o společnost DELL.

Pravidelné návštěvníci českých a slovenských festivalů jistě tuší, co mohou v herní aréně s mimozemskou technikou čekat. Každý na Y-Games bude mít možnost přijít sivyzkoušet jeden ze špičkových notebooků značky Alienware nebo PC mašiny DELL Alienware X51 a DELL Alienware Alpha, které samozřejmě rozjedou ty nejnovější pecky na maximální detaily. Mimo to bude na stánku možnost potkat s jedním z hráčů předního domácího týmu eSuba.

DELL Alienware

Mimo klasického programu na stánku bude v průběhu celého víkendu probíhat oficiální Y-Games turnaj ve hře Rocket League, kterého se zúčastní elitní celky domácí scény, jako je například eXtatus, Dark Tigers, Fraternitas nebo Revital Gaming. Pokud holdujete nejšílenější hře v elektronickém sportu, přijďte se na průběh turnaje k Dell stánku podívat. Celý turnaj se odehraje právě na nejvýkonnějších mimozemských noteboocích Alienware.

Dell a Alienware také přiložily ruku k dílu co se týče cen do turnajů. V turnajích se sice bude hrát o slušné prizemoney, nicméně věcné ceny se také neodmítá. Konkrétně se hráči mohou těšit na Dell Alienware TactX Headset a Enhanced Gaming Keyboard. Pokud tedy ještě zvažujete účast v Rocket League turnaji na Y-Games, pojďte do toho, registrace jsou stále otevřené! Na vás ostatní se těšíme o víkendu 16. až 17. dubna v Dell Alienware herní aréně.

Štítky: Y-games
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.