Přejít k hlavnímu obsahu

Kaspersky Lab generálním partnerem MČR

14. 4. 2016 | 10:38 Všechny hry
Je nám ctí oznámit jednoho z generálních partnerů letošního roků Mistrovství ČR v počítačových hrách. Jde o společnost Kaspersky Lab, jež se zabývá vývojem ochranného softwaru proti počítačovým virům, spamu, útoky hackerů a jinými kybernetickými hrozbami. 
Výchozí obrázek

Je nám ctí oznámit jednoho z generálních partnerů letošního roků Mistrovství ČR v počítačových hrách. Jde o společnost Kaspersky Lab, jež se zabývá vývojem ochranného softwaru proti počítačovým virům, spamu, útoky hackerů a jinými kybernetickými hrozbami. 

Společnost Kaspersky Lab nabízí pravidelně oceňovaný bezpečnostní sotfware. Jednotlivé produkty jsou určeny jak pro velké společnosti, tak i menší firmy a samozřejmě domácnosti. Produkty pro firmy navíc zahrnují ochranu pracovních stanic, souborových serverů, poštovních severů, platebních brán, bankovních serverů i mobilních zařízení. Tyto služby jsou obsaženy ve speciálních balících.

Kaspersky Lab

Nejzajímavějším produktem z nabídky Kaspersky Lab je Kaspersky Internet Security. Jde o sadu nástrojů, jenž posune ochranu vašeho počítače o několik levelů výše. Mezi jednotlivé benefity využívání sady nástrojů Kaspersky Internet Security patří:

  • Nakupování a online platby v bezpečí
  • Ochrana osobních dat a vlastní identity
  • Jednoduchá správa zabezpečení ve všech zařízeních
  • Díky anti-phishingové ochraně budete o krok napřed před hackery
  • Špičkový produkt, jenž nezpomaluje chod vašeho zařízení
  • Ochrana před riziky připojení na veřejnou síť Wi-Fi
  • Rodičovská kontrola, díky níž budou vaše děti na internetu v bezpečí

Společnost Kaspersky Lab je tak naprosto ideálním partnerem, díky němuž se každý hráč může cítit v bezpečí a bude se moci soustředit jen a jen na své výkony. Bojujte tak po celý rok o body do MČR klasifikace a vybojujte si účast na finálovém turnaji Mistrovství ČR v počítačových hrách 2016, jehož generálním partnerem je právě Kaspersky Lab.

O společnosti Kaspersky Lab

Kaspersky Lab je mezinárodní společností, která se zabývá kybernetickou bezpečností a funguje již od roku 1997. Své rozsáhlé odborné znalosti kybernetických hrozeb využívá Kaspersky Lab při vytváření bezpečnostních řešení a služeb k ochraně podniků, kritické infrastruktury, vládních organizací a uživatelů po celém světě. Portfolio společnosti zahrnuje špičkové zabezpečení koncových bodů a specializovaná bezpečnostní řešení a služby sloužící k ochraně proti sofistikovaným a neustále se vyvíjejícím digitálním hrozbám. Technologie Kaspersky Lab chrání celosvětově více než 400 milionů uživatelů a 270 tisíc korporátních klientů. Více se dozvíte na www.kaspersky.cz.

Štítky: Kaspersky, MČR, MČR 2016
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.