Přejít k hlavnímu obsahu

CloverHeat jakožto nástupce ENSOX

15. 4. 2016 | 00:12 Counter-Strike 2
Dnes vám představíme novou herní organizaci, dá se říct, že je to takové pokračování poslední doby, kdy se nám hlásí stále více seskupení a kdy se dožadují pozornosti scény. Nyní je to trochu jinačí v tom, že organizátoři a vedení jsou hráčům na tuzemském dění velice dobře známí. 
Výchozí obrázek

Dnes vám představíme novou herní organizaci, dá se říct, že je to takové pokračování poslední doby, kdy se nám hlásí stále více seskupení a kdy se dožadují pozornosti scény. Nyní je to trochu jinačí v tom, že organizátoři a vedení jsou hráčům na tuzemském dění velice dobře známí. 

"Chtěli bychom představit herní organizaci CloverHeat. Hodně lidí se bude ptát, co to vlastně je a kdo za tím stojí. Nebo rovnou můžeme říct, že je ENSOX opět na scéně? Pojďme hodit špatnou minulost za hlavu a i když nechceme za ENSOX úplně zamést stopy, i tak bychom rádi začali s čistým štítem," ujiště pro začátek Martin "Mendy" Ondruch, jednatel CloverHeat. 

"Vlastně to dobré, co z ENSOX zbylo, najdete v CloverHeat. Tomu napovídá i uskupení, kde právě v čele stanu já, Mendy, zůstává ale i grafický designer Michal "mzy" Lepšík a nová tvář doplňující trojici je Tomáš Párys, který bude opanovat post finančního ředitele. Ale rádi bychom dveře otevřeli i dalším lidem," dodává Mendy, tvůrce projektu. 

CloverHeat hledají sekce

"Do CloverHeat bychom v nejbližších dnech přivítali herní sekce z titulů Counter-Strike Global Offensive, League of Legends a HearthStone. Zároveň ale uvítáme i pomoc z řad redaktorů nebo schopných manažerů," vysvětluje Mendy za organizaci. 

Závěrem pak tvůrce projektu láka všechny známé osobnosti, kteří by rádi okusili profesionální prostředí. "Jsem rád, že opět narážím po roce na ty stejné tváře. Stejně tak děkuji PLAYzone.cz za zveřejnění novinky o naší organizaci. Jak už bylo nastíněno. Rádi bychom chtěli ukázat, že jsme se poučili z našich chyb. Chceme se momentálně soustředit především na hráče a poskytnout jim takové zázemí, aby mohli předvádět co nejlepší výkony," nastiňuje jednatel týmu sitaci. 

Vedení neskrývá ale ani vysoké ambice, které ostatně mělo i uskupení ENSOX. "O koho máme zájem nemusím snad ani psát. Všichni to moc dobře víte. Všechny týmy chtějí to nejlepší a my nebudeme výjimkou. Rádi bychom také zavítali s CloverHeat i na zahraniční půdu, kam bych osobně směřoval nejraději. Každopádně nehledáme jen kvalitní herní sekce. Hledáme všechny, kdo nám chtějí pomoci s organizací. Ať už redaktoři nebo schopní lidé do vedení. Všichni samozřejmě dostanou finanční odměnu za dobře odvedenou práci. Závěrem jen dodám, že po zkušenostech z ENSOX budu hodně opatrný na lidi, kteří by rádi usilovali o post spolumajitele, spoluinvestora. Úplně nakonec bych pak chtěl poděkovat všem, co dočetli článek až do konce a za tým ENSOX se omlouvám, pokud s námi někdy měli nějaký problém," ukončuje představení organizace Martin "Mendy" Onduch. 

A co si myslíte vy? Má CloverHeat našlápnuto na napravení reputace ve světě progamingu? A jaké sekce myslíte, že do organizace zamíří? Za PLAYzone se necháme překvapit a o případných změnách budeme včas informovat. 

Zdroj: Facebook
Štítky: cloverheat, ENSOX