Přejít k hlavnímu obsahu

Y-Games: O víkendu uvidíme turnaje v 6 hrách

15. 4. 2016 | 15:21 Všechny hry
Největší slovenská lanpárty vypukne již tento víkend a pokud jste milovníci elektronického sportu u nás, neměli byste si tuto akci nechat ujít. Y-GAMES nabídne turnaje hned v šesti hrách a PLAYzone se svojí coverage samozřejmě bude u toho.Jako hlavní podporované hry v klasifikaci Mistrovství ČR bude na Y-GAMES největší zaměření na turnaje v CS:GO, Hearthstone a League of Legends. Všechny tyto turnaje jsou obsazeny domácí elitou, stejně jako další turnaje ve hrách Rocket League, Dota 2 a FIFA 16.
Výchozí obrázek

Největší slovenská lanpárty vypukne již tento víkend a pokud jste milovníci elektronického sportu u nás, neměli byste si tuto akci nechat ujít. Y-GAMES nabídne turnaje hned v šesti hrách a PLAYzone se svojí coverage samozřejmě bude u toho.

Jako hlavní podporované hry v klasifikaci Mistrovství ČR bude na Y-GAMES největší zaměření na turnaje v CS:GO, Hearthstone a League of Legends. Všechny tyto turnaje jsou obsazeny domácí elitou, stejně jako další turnaje ve hrách Rocket League, Dota 2 a FIFA 16.

Y-GAMES

Menší preview turnajů na Y-GAMES jste si mohli přečíst v Hearthstone a CS:GO, plnohodnotná coverage budou celý víkend připravena také v League of Legends, tudíž pokud nebudete na místě, sledujte PLAYzone.cz. Mimo to bude pro každou hru připraven oddělený stream.

Mainstage: YGAMES_STAGE
Hearthstone: YGAMESHS
CS:GO: YGAMESCS_GO
League of Legends: YGAMESLOL
Dota 2: YGAMESDOTA

Mimo progamingové turnaje nabídne Y-GAMES různorodý program. Připravena bude celá řada stánků s herním vybavením, od notebooků až po periferie, volné hraní na Xbox One nebo společenské hry. Pokud nemáte o víkendu nic na práci, těšíme se na vás přímo na místě!

Zdroj: y-games.sk
Štítky: Y-games
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.