Přejít k hlavnímu obsahu

Guild Wars 2: HoT přináší povýšení na 80. úroveň

21. 4. 2016 | 16:15
Vývojáři z ArenaNet si připravili příjemné překvapení pro všechny hráče Guild Wars 2: Heart of Thorns, kteří by chtěli poznat kouzlo 80. úrovně a nechtějí podstupovat zdlouhavé levelování postavy. Přidali do hry nástroj, který zdarma povýší jednu zvolenou postavu na maximální úroveň! Ten najdou ve sdíleném inventáři všichni majitelé Guild Wars 2: Heart of Thorns. Současně s povýšením dostanou i sadu exotických předmětů, herní měnu a další zajímavé bonusy. O tom, jak to vše funguje, se můžete dočíst na následujících řádcích.
Výchozí obrázek

Vývojáři z ArenaNet si připravili příjemné překvapení pro všechny hráče Guild Wars 2: Heart of Thorns, kteří by chtěli poznat kouzlo 80. úrovně a nechtějí podstupovat zdlouhavé levelování postavy. Přidali do hry nástroj, který zdarma povýší jednu zvolenou postavu na maximální úroveň! Ten najdou ve sdíleném inventáři všichni majitelé Guild Wars 2: Heart of Thorns. Současně s povýšením dostanou i sadu exotických předmětů, herní měnu a další zajímavé bonusy. O tom, jak to vše funguje, se můžete dočíst na následujících řádcích.

Co je povýšení na 80. úroveň a jak to funguje?

Jedná se o jednorázový předmět, který postavu povýší na maximální úroveň. Po aktivaci povýšení získá postava 80. úroveň na zkoušku, přesune se do Silverwastes a dočasně si bude užívat výhod maximální úrovně s příslušným vybavením. Pokud se hráči bude hraní s takto vylepšenou postavou líbit, může tento bonusový předmět spotřebovat a povýšit svou postavu na 80. úroveň natrvalo.

Jak získám bonusový předmět s povýšením na 80. úroveň?

Majitelé rozšíření Heart of Thorns najdou tento předmět ve sdíleném inventáři, jakmile se přihlásí do hry.

Co se stane poté, co svou postavu natrvalo povýším na 80. úroveň?

Získáte balíček odměn, které vám pomohou zahájit dobrodružství na 80. úrovni. Kompletní sada exotické výstroje, kterou postava získala pro zkušební lhůtu, bude natrvalo přiřazena k takto povýšené postavě. Postava navíc obdrží.

  • 4 kožené brašny s 15 pozicemi
  • Orichalkový žací srp
  • Orichalkovou dřevorubeckou sekeru
  • Orichalkový krumpáč
  • Mystickou soupravu na rozebírání předmětů
  • 5 jednorázových teleportů k příteli
  • 1 slavnostní balíček barviv
  • hodinový slavnostní bonus (100% bonus ke zkušenostem, nalezenému zlatu atp.)
  • 25 jednorázových nástrojů pro výrobu
  • 25 jednorázových potravinových balíčků
  • 2 zlaté

Pokud si je postava ještě neodemkla, získá navíc cestovní body ve Frostgorge Sound, Straits of Devastation a Dry Top.

Level 80

Jak získám další povýšení?

Hráči mohou zakoupením rozšíření Heart of Thorns získat pouze jedno povýšení.

Co když použiju povýšení na špatnou postavu?

Zkušební dobu na 80. úroveň můžete aktivovat pro libovolný počet postav, ale jakmile povýšení spotřebujete, nebudete jej moct použít na jinou postavu. Pokud si nejste jistí, kterou postavu chcete povýšit, doporučujeme vám vyzkoušet si zkušební lhůtu s tolika postavami, s kolika jen chcete, což by vám mělo pomoct se rozhodnout. Před spotřebováním předmětu budete dvakrát požádáni o potvrzení.

Můžu si schovat povýšení v bance pro pozdější použití?

Ne. Abychom zabránili nechtěnému smazání či ztrátám, povýšení bude svázáno s volnou pozicí ve sdíleném inventáři, na které se objeví. Toto bonusové místo ve sdíleném inventáři uvolníte jedině spotřebováním předmětu.

Jak mám povýšení na 80. úroveň aktivovat?

Dvakrát klikněte na předmět s povýšením na 80. úroveň, čímž zahájíte zkušební lhůtu. Povýšení spotřebujete tak, že na něj opět dvakrát kliknete, čímž svou postavu povýšíte na 80. úroveň natrvalo.

Jak dlouho můžu hrát ve zkušební lhůtě povýšení na 80. úroveň?

Nekonečně! Dopřejte si tolik času, kolik potřebujete, a prozkoumejte Silverwastes se svou dočasnou postavou na 80. úrovni.

Co se stane s mým vybavením ve zkušební lhůtě povýšení na 80. úroveň?

Během zkušební doby budou vaše dříve používané předměty uloženy ve vašem inventáři v balíku s názvem „Package of Old Equipment“ (Balíček starého vybavení). Tento balíček nebude možné během zkušební lhůty otevřít. Jakmile ale zkušební lhůtu ukončíte (ať už povýšení zrušíte, nebo jej spotřebujete, čímž postavu povýšíte na 80. úroveň natrvalo), tento balík se vám zpřístupní. 

Co můžu během zkušební lhůty povýšení na 80. úroveň dělat?

Prozkoumávat Silverwastes, účastnit se řetězu událostí na mapě, bojovat s Mordremem, prozkoumávat a odemykat cestovní body a téměř všechno ostatní, co mohou na mapě dělat hráči na 80. úrovni. Nebudete však moci plnit hrdinské výzvy, postupovat ve svém osobním příběhu, používat transmutace, a některé předměty či odejít ze Silverwastes. Vaše postava také nebude dostávat zkušenosti (neboť bude dočasně na 80. úrovni), ačkoliv můžete získat jisté zkušenosti za mistrovství Central Tyrian, pokud jste si mistrovství odemkli.

Co se stane se zlatem, předměty a odměnami, které během zkušební lhůty povýšení na 80. úroveň získám?

Všechno, co v Silverwaters získáte, si budete moct nechat, i když se rozhodnete povýšení zrušit. Ačkoliv o exotickou výstroj, která se k povýšení váže, přijdete, pokud se rozhodnete na 80. úrovni nezůstat, ponecháte si veškerou kořist, kterou během zkušební lhůty získáte.

Guild Wars 2: Heart of Thrones

Co se stane s odměnami za postup na novou úroveň, které bych získal při obvyklém postupu?

Pokud svou postavu povýšíte na maximální úroveň pomocí povýšení na 80. úroveň, nezískáte odměny za postup na novou úroveň, které byste získali při obvyklém postupu. Ale balíček odměn, který získáte spotřebováním předmětu s povýšením, je mnohem cennější než obvyklé odměny za postup na novou úroveň. Mějte na paměti, že pokud povýšíte jednu ze svých postav a pak povýšení zrušíte, tato postava bude získávat odměny za postup na novou úroveň jako obvykle – spotřebování povýšení vyruší odměny za postup na novou úroveň pouze u postavy, kterou povýšíte natrvalo.

Co když už mám všechny postavy na 80. úrovni?

Můžete si buď vytvořit novou postavu, nebo povýšení spotřebovat s jednou ze stávajících postav. Když povýšení spotřebuje postava na 80. úrovni, získá balíček odměn, který by normálně získala při trvalém povýšení. Ale postava na 80. úrovni nemá žádnou zkušební lhůtu, takže pokud předmět spotřebuje ona, bude spotřebován natrvalo. Před spotřebováním předmětu budete muset dvakrát potvrdit, že jej chcete použít na stávající postavu na 80. úrovni.

Více informací o hře Guild Wars 2 a aktuální novinky a oznámení najdete na stránkách GuildWars2.com. Guild Wars 2: Heart of Thorns si můžete objednat zde.

Štítky: Comgad, Guild Wars 2
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.