Přejít k hlavnímu obsahu

Staň se dobrovolníkem na Utuberingu

22. 4. 2016 | 00:04 Všechny hry
PLAYzone aréna objíždí veletrhy a festivaly po celé České i Slovenské republice, nic bychom však nezvládli bez své crew, tedy týmu lidí, kteří se postarají o hladký průběh každé akce.PLAYzone aréna byla v akci letos již třikrát a nejbližší zastávky jsou na Utuberingu v Praze a v Brně. My jsme se rozhodli rozšířit náš realizační tým a dát tak šanci každému, kdo by měl zájem být PLAYzone akcí součástí. U nás má dveře otevřené každá pracovitá duše.
Výchozí obrázek

PLAYzone aréna objíždí veletrhy a festivaly po celé České i Slovenské republice, nic bychom však nezvládli bez své crew, tedy týmu lidí, kteří se postarají o hladký průběh každé akce.

PLAYzone aréna byla v akci letos již třikrát a nejbližší zastávky jsou na Utuberingu v Praze a v Brně. My jsme se rozhodli rozšířit náš realizační tým a dát tak šanci každému, kdo by měl zájem být PLAYzone akcí součástí. U nás má dveře otevřené každá pracovitá duše.

Pokud bys měl zájem stát se členem PLAYzone crew a podílet se na akci, jakou je Utubering, jenž se uskuteční na přelomu měsíce, vyplň dotazník níže. Třeba právě Ty se jako dobrovolník osvědčíš a staneš se nedílnou součástí našeho týmu i na dalších akcích PLAYzone arény! Těšíme se na vaše přihlášky. Nutno dodat, že vyplnění dotazníku je závazné! Deadline pro pražský Utubering je v úterý 26. 4., pro brněnský o týden později 3. 5.

WE WANT YOU

 

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.