Přejít k hlavnímu obsahu

Nabitý Intel stánek na festivalu Utubering

26. 4. 2016 | 00:17 Všechny hry
První zastávka letošního Utuberingu je za rohem a je na čase si detailněji představit program, který jsme si pro vás připravili v rámci naší PLAYzone arény v gaming zóně.
Výchozí obrázek

První zastávka letošního Utuberingu je za rohem a je na čase si detailněji představit program, který jsme si pro vás připravili v rámci naší PLAYzone arény v gaming zóně.

Chybět nebude stánek společnost Intel, který návštěvníkům nabídne velice zajímavý program plný moderních technologií. Hlavním tématem bude téma "Tvorba videí". 29. dubna v Praze i 6. května v Brně bude připraven profesionální tým instruktorů, jenž bude veškeré zájemce u tvorbu a střih videí učit techniky od těch nejzákladnějších až po pokročilejší, jako je využití greenscreenů. Workshopy s touto tématikou budou probíhat během celého pátku.

Intel

Na své si samozřejmě přijdou i milovníci gamingu. Pobavit se či odpočinout bude moci každý při hraní na nejvýkonnějších strojích s Intel procesory Skylake v rozlišení 4K, které budou připraveny na test společně s nejnovějšími AAA herními tituly.

Další zajímavou technologií, jež bude k vyzkoušení, je Intel RealSense. Ve zkratce budete mít možnost vyzkoušet si zahrát hry ovládané pouze svými gesty. Jak to může zajímavě znít, v realitě je to ještě lepší! Pokud se na Utuberingu zastavíte, doporučujeme RealSense vyzkoušet.

Zapomenout nesmíme také ani na Intel Compute Stick. Díky tomuto minipočítači můžete filmy nebo vaše oblíbené streamy sledovat na televizi z pohodlí obývacího gauče, stejně tak při bezdrátovém propojení se stolním počítačem můžete hrát i nejnovější herní tituly. Právě tato demonstrace bude probíhat na Utuberingu, zahrát si z pohodlí gauče bude moci úplně každý.

Intel stánek na obou zastávkách Utuberingu nabídne doslova a do písmene velkou porci zábavy pro každého, ať už jste milovníci hraní na počítači, rádi vyzkoušíte nové technologie nebo toužíte se naučit něco nového. Zastavte se v pátek do PLAYzone arény, nebudete litovat!

Štítky: INTEL, Utubering
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.