Přejít k hlavnímu obsahu

Utubering s HAL3000 & AOC arénou a turnaji!

28. 4. 2016 | 02:46 Všechny hry
Festival Utubering je již za rohem, první ze dvou zastávek druhého ročníku se uskuteční již tento pátek 29. dubna, ta druhá o týden později na Brněnském výstavišti.
Výchozí obrázek

Festival Utubering je již za rohem, první ze dvou zastávek druhého ročníku se uskuteční již tento pátek 29. dubna, ta druhá o týden později na Brněnském výstavišti.

Jak je již tradicí PLAYzone arény, herní zóna s mašinami HAL3000 MČR Pro nemůže chybět. Na těchto strojích si každý bude moci přijít vyzkoušet nejnovější herní pecky v té nejlepší kvalitě! Konkrétně jde již o šestou generaci HAL3000 MČR sestav, více o nich se můžete dozvědět přímo zde. Požitek z hraní na úplně jiný level pozvednou špičkové herní monitory AOC.

Společnost AOC bude mít mimo monitorů v herní aréně i vlastní stánek v naší PLAYzone aréně. V kooperaci s českým vydavatelem her Comgadem proběhne na pražském Utuberingu launch akce k vydání motokrosové pecky MXGP2, jenž patří mezi nejzábavnější hry svého druhu.

AOC HAL3000 MČR Pro

 

Jak už je naším zvykem, pro návštěvníky jsme si v naší herní aréně připravily turnaje pro veřejnost. Vůbec nevadí, že akce je pouze jednodenní, hrát se bude ostošest! Na své si přijdou zejména milovníci nejpopulárnějších titulů současné scény profesionálního hraní Counter-Strike: Global Offensive a League of Legends. V těchto hrách se v pátek na Utuberingu uskuteční 1v1 turnaje. Souboje v LoLku se odehrají od 15:30, CS:GO turnaj odstartuje v 18:00. V obou turnajích máme pro ty nejlepší připravenou cenu partnerů PLAYzone arény. Registrace startují vždy půl hodiny před začátkem turnaje.

PLAYzone aréna mimo herní arény s počítači HAL3000 MČR Pro nabídne v gaming zóně na Utuberingu spoustu zábavy, odpočinku nebo špičkových technologií. Více o našich stáncích se dozvíte zde. Vidíme se v pátek přímo na místě, hráči a hráčky!

Štítky: AOC, HAL3000, Utubering
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.