Přejít k hlavnímu obsahu

Majestic Lions oficiálně s novým pátým!

2. 5. 2016 | 18:34 Counter-Strike 2
Před nedávném jsme vás informovali o tom, že Majestic Lions se ocitají ve čtyřech hráčích, kdy po Y-Games se s týmem rozloučil Jiří 'Kozlik' Kozel. Kdo tohoto hráče nakonec nahradil?
Výchozí obrázek

Před nedávném jsme vás informovali o tom, že Majestic Lions se ocitají ve čtyřech hráčích, kdy po Y-Games se s týmem rozloučil Jiří 'Kozlik' Kozel. Kdo tohoto hráče nakonec nahradil?

Pozice snipera je v každém týmu důležitá, bez prvotřídního odstřelovače se tituly získávají těžce. Právě tohle si zřejmě řekli Majestic Lions, kdy z nedostatku času opustil tým Kozlik a náhrad se příliš nenabízelo. Tedy kromě jednoho jména. Dominik 'NIO' Maxian vletěl na scénu jako uragán a bylo jasné, že pokud přijde lepší nabídka, tak si ho Inside Games příliš dlouho neudrží. A tahle situace nastává právě teď.

Majestic Lions NIO

Talentovaný NIO se poprvé ukázal na maďarské lance ICL 30, kde svým výkonem dopomohl IG k umístění na 9. až 12. pozici. V modrobílých barvách se představil také na zmíněném Y-Games, tam se jeho týmu však vůbec nedařilo. Tím jeho působení u Inside Games končí, v Majestic Lions právě on nahrazuje Kozlika. O tomto přestupu se spekulovalo již od Kozlikova odchodu, vše bylo potvrzeno dnes odpoledne. Premiéru s novým hráčem na pozici snipera si majestátní lvi odbudou na LAN finále PLAYzone lig 21. května. Uvidíme, jak se NIO předvede.

Pro Inside Games jde o dvojnásobnou ránu, tým se tak ocitá ve třech hráčích. Z týmu se po nepovedeném Y-Games pakuje také in-game leader Jan 'flex' Ehrlich. O situaci v tomto týmu vás samozřejmě budeme v blízké době informovat, další sezóny lig se blíží.

Nynější sestava Majestic Lions:

{#Slovenská Republika} Peter 'uno' Lipowski
{#Slovenská Republika} Martin 'giotive' Brumerčík
{#Česká Republika} Jan 'BLUEE' Škaloud
{#Slovenská Republika} Lukáš 'vergiL' Majerik 
{#Slovenská Republika} Dominik 'NIO' Maxian

Zbylá trojice hráčů Inside Games:

{#Česká Republika} Tomáš 'tomkeejs' Tomka
{#Česká Republika} Ondřej 'EYO' Šťastný
{#Česká Republika} Martin 'tv1' Dráha

Štítky: Majestic Lions
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.