Přejít k hlavnímu obsahu

NVIDIA stánek s HTC Vive na Utuberingu v Brně

3. 5. 2016 | 20:34 Všechny hry
Po úspěšném pražském Utuberingu jsme si nedopřáli moc odpočinku a jsme pro vás v plné síle opět připraveni na zastávce v Brně v pátek 6. května, kde PLAYzone aréna nebude chybět.
Výchozí obrázek

Po úspěšném pražském Utuberingu jsme si nedopřáli moc odpočinku a jsme pro vás v plné síle opět připraveni na zastávce v Brně v pátek 6. května, kde PLAYzone aréna nebude chybět.

Ba co více, PLAYzone aréně na Brněnském výstavišti nabídne ještě více! Svojí měrou k tomu přispěje také NVIDIA, která bude na místě se svým stánkem zaměřeným na virtuální realitu. Pokročilá technologie v podobě VR potřebuje k plné funkčnosti nabušený stroj, který bude poháněný právě jednou ze super-grafik ze série NVIDIA GeForce GTX.

NVIDIA HTC Vive

YouTuber GoGo na lednovém NVIDIA VR eventu s HTC Vive

Celý NVIDIA stánek na Utuberingu - Brno se bude točit pouze kolem HTC Vive. Každý, kdo si tyto brýle již v minulosti vyzkoušel, tak vám je jedině doporučí, právě možnost zkus si HTC Vive bude mít každý návštěvník brněnského Utuberingu již tento pátek. Za redakci PLAYzone sám můžu potvrdit, že hraní s HTC Vive je opravdu návykové a zamiluje si ho úplně každý!

PLAYzone aréna stejně jako v Praze bude v pátek 6. května na Brněnském výstavišti tvořit komplexní gaming zónu, kde si kromě vyzkoušení moderních technologií může přijít každý jen tak zahrát na nadupaných mašinách a prostě jen tak chillovat. Těšíme se na vás na Utuberingu!

Štítky: nVidia, Utubering
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.