Přejít k hlavnímu obsahu

Křesla DXRacer k vyzkoušení na Utuberingu

4. 5. 2016 | 12:07 Všechny hry
Jedna zastávka Utuberingu je za námi a ta druhá vypukne již tento pátek 6. května.PLAYzone aréna nebude chybět v gaming zóně ani tentokrát, na Brněnském výstavišti se opět můžete těšit na různorodou zábavu s herní tématikou. V Brně mezi stánky přibude také společnost DXRacer, kterou jste mohli potkat například loni na Mistrovství České republiky.
Výchozí obrázek

Jedna zastávka Utuberingu je za námi a ta druhá vypukne již tento pátek 6. května.

PLAYzone aréna nebude chybět v gaming zóně ani tentokrát, na Brněnském výstavišti se opět můžete těšit na různorodou zábavu s herní tématikou. V Brně mezi stánky přibude také společnost DXRacer, kterou jste mohli potkat například loni na Mistrovství České republiky.

DXRacer

DXRacer, to je na herné scéně všem jistě známý pojem. Tato herní křesla jsou luxusem, který je propěšný nejen hráčům sedícím dvojciferný počet hodin denně za počítačem, hodí se také do každé kanceláře. Na stánku této společnosti bude k vyzkoušení minimálně jeden kus z každé série, včetně nejnovějších modelů série F nebo unikátní svítící židle v série RL. Přijďte si za námi odpočinout do těch pravých hráčská křesla, pohodlí zaručeno pro každého z vás!

Brněnský Utubering, festival YouTubové zábavy, se uskuteční 6. května na výstavišti BVV. PLAYzone arénu stejně jako stánek DXRacer naleznete v gaming zóně. Více o PLAYzone aréně na Utuberingu naleznete na této podstránce.

Štítky: DXRACER, Utubering
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.