Přejít k hlavnímu obsahu

eEriness přicházejí o hazarda

11. 12. 2016 | 22:41 Counter-Strike 2
Mladý střelec Dominik 'hazard' Hubl se na scénu dostal v týmu NecroRaisers a cesty ho zavedly až do eEriness, které posílil letos v dubnu. Bohužel jeho zranění ho v hraní limituje natolik, že po čtvrté adventní neděli dá svému týmu sbohem.
Výchozí obrázek

Mladý střelec Dominik 'hazard' Hubl se na scénu dostal v týmu NecroRaisers a cesty ho zavedly až do eEriness, které posílil letos v dubnu. Bohužel jeho zranění ho v hraní limituje natolik, že po čtvrté adventní neděli dá svému týmu sbohem.

Hazard se před osmi měsíci stal součástí nově složených eEriness jako jedna ze dvou nadějí. Po boku blade a spol. zažil celou řadu více či méně úspěšných akcí a dokonce zažil svoji premiéru v české reprezentaci, kde si zahrál proti Bosně a Hercegovině. Největším úspěchem této sestavy je třetí místo z ROG Finals 10 či stříbro z bratislavských MSI GAMES. Co se týče PLAYzone akcí, tak tady se eEriness tolik nevedlo. Dvakrát smolné páté místo v lize a na samotném vyvrcholení sezóny, Mistrovství ČR v Brně, dokonce nepostup ze základní skupiny.

Pro Dominika 'hazard' Hubla skončí kapitola v eEriness tento víkend. To však za předpokladu, že kluci zvládnou pondělní vyřazovací zápas, kde půjde o všechno. Hazarda již dlouhé měsíce trápí zápěstí a kvůli syndromu karpálního tunelu se definitivně rozhodl dát si delší pauzu s aktivním hraním, jak oficiálně prohlásil na své Facebookové stránce. Ke hraní jako takovému se v budoucnu určitě vrátí, přece jenom mu je teprve 18 let a vše má před sebou, nicméně na přelomu kalendářního roku bude muset Roman 'blade' Pilný hledat nového pátého hráče.

Otázkou je, jestli to není jen první střípek velkých změn. Nejeden tým plánuje právě po ROG Finals 11 vyměnit alespoň jednoho hráče a u eEriness by mohl nastat problém i ten, že dva matadoři, kapitán blade a Michal 'Bordel' Weiss, zvažují konec své dlouholeté kariéry. Takové rozhodnutí se neuspěchává a na tyto novinky si tak budeme ještě nějakou chvíli muset počkat.

Aktuální sestava eEriness E-BLUE:

{#Česká Republika} Roman 'blade' Pilný
{#Česká Republika} Tomáš 'tMs1k' Zelenka
{#Česká Republika} Dominik 'hazard' Hubl
{#Česká Republika} Michal 'Bordel' Weiss
{#Česká Republika} Petr 'Shad' Němeček

Štítky: eEriness
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.