Přejít k hlavnímu obsahu

Maikelele a Pita skládají nový tým

23. 12. 2016 | 02:06 Counter-Strike 2
Nový švédský tým spatřil světlo světa těsně před vánočními svátky. Mikail "Maikelele" Bill skládá novou pětici jednoduše nazvanou qwerty.
Výchozí obrázek

Nový švédský tým spatřil světlo světa těsně před vánočními svátky. Mikail "Maikelele" Bill skládá novou pětici jednoduše nazvanou qwerty.

Švédského hráče a bývalou hvězdu týmů FaZe či Ninjas in Pyjamas letos nepotkalo velké štěstí. Poté, co prvně jmenovaný tým nedokázal na MLG Columbus, prvním Majoru tohoto roku, uspět, byl právě Mikail propuštěn. Na profesionální scénu se ale vrátil v půlce srpna, poté, co doktoři řekli, že si mladá hvězda pyth musí dát pauzu. Společně s NiP dokázal vyhrát LAN finále StarSeries a fanoušci žádali vrácení týmové legendy do aktivní sestavy.

Bill ale jasně řekl, že je zde pouze na záskok a sám skládá nový tým. Jeho novým spoluhráčem se stává Faruk "pita" Pita, bývalý kouč NiP, CLG nebo hráč CS 1.6 Meet Your Makers. Poslední štací tohoto bosenského hráče bylo Counter Logic Gaming, se kterými hrál na LAN finále ELEAGUE S1 a ESL One Cologne.

"Jsem rád, že můžeme konečně oznámit náš nový lineup. Společně jsme začali na tomto projektu pracovat v červenci tohoto roku, ale museli jsme ho několikrát odložit kvůli naším záskokům ve fnatic nebo NiP," prozradil John "wenton" Eriksson, třetí hráč v partě.

Sestava týmu qwerty

{#Švédsko} Mikail "Maikelele" Bill
{#Bosna a Hercegovina} Faruk "pita" Pita
{#Švédsko} John "wenton" Eriksson
{#Švédsko} Fredrik "slap" Junbrant
{#Švédsko} Simon "atter" Atterstam

Štítky: MAIKELELE