Přejít k hlavnímu obsahu

MonttY oficiálně v ROG.eXtatus

2. 1. 2017 | 19:17 Counter-Strike 2
Naprosto nečekaná zpráva dnes vyšla z tábora týmu eSuba, přední slovenský střelec Martin 'MonttY' Melišek odchází do konkurenčního celku.UPDATE: Zatímco eSuba je stále ve fázi plánování, ROG.eXtatus svoji novou akvizici oficiálně oznámili na svých webových stránkách. Sestava týmu je tedy následující.
Výchozí obrázek

Naprosto nečekaná zpráva dnes vyšla z tábora týmu eSuba, přední slovenský střelec Martin 'MonttY' Melišek odchází do konkurenčního celku.

UPDATE: Zatímco eSuba je stále ve fázi plánování, ROG.eXtatus svoji novou akvizici oficiálně oznámili na svých webových stránkách. Sestava týmu je tedy následující.

{#Česká Republika} Patrik 'DEV7L' Stuchlík
{#Slovenská Republika} David 'Frozen' Čerňanský
{#Česká Republika} Jindřich 'ZEDKO' Chyba
{#Slovenská Republika} Richard 'queztone' Strnátko
{#Slovenská Republika} Martin 'MonttY' Melišek

{#Slovenská Republika} Michal 'KETUBOR' Csontoš - trenér

eSuba v poslední části sezóny posbírala několik triumfů, ten největší však týmu kapitána Tomáše 'benq1' Masaryka chybí, na MČR mu vystavil stopku budoucí mistr ROG.eXtatus. Zatímco kapitán zvažuje konec aktivní kariéry, jeho svěřenec Martin 'MonttY' Melišek tým po vítězném ROG Finals 11 opouští a dle oficiální zprávy eSuby míří ke konkurenci.

MonttYho nové působiště ještě oznámeno není, ale pod konkurenčním celkem si přestavíme jediný a to ROG.eXtatus. Ruku na srdce, na jakou jinou nabídku by hráč eSuby mohl na domácí scéně kývnout? Odpověď se zdá býti jasná, k čemuž přispěla hráčská vyjádření na Facebooku včetně samotného kapitána. Zmíněn je také fakt, že by se měl stát náhradou za matadora KETUBORa. Jestli nejstarší účastník letošního Mistrovství ukončí svoji bohatou kariéru, přesune se na pozici trenéra nebo bude nadále předávat své zkušenosti mladším hráčům, jen z jiné pozice, na to si budeme muset počkat až na oficiální vyjádření ze strany týmu eXtatus.

Takhle se eSubáci na MČR radovali ještě s MonttYm (Foto: Radek Vebr - PLAYzone)

Bronz z MČR, stříbro z MSR, zlato z MSI GAMES, II. PLAYzone ligy a ROG Finals 11, to je výčet úspěchu eSuby za poslední měsíce. MonttY jako často podceňovaný hráč přispěl k medailovým umístěním stále se zlepšujícími výkony a aktuálně jde o jednoho z nejlepších riflerů u nás. Melišek svůj um předvedl také minulý při svém posledním vítězném tažení na ROG Finals 11.

Kromě jeho nového působení také vzniká otázka, co bude s eSuba.CSGO týmem? Všechno bude záviset na tom, jestli si kapitán benq1 odkroutí ještě jeden hráčský rok nebo pověsí myš na hřebík, přece jenom, jeden hráč se hledá lépe než dva. Při aktuální situaci čtyřčlenné sestavy se nabízí několik jmen, jako je Jiří 'oKKo' Trojan z Inside Games a Roman 'blade' Pilný z eEriness, jenž se v průběhu roku v eSubě ukázali jako hosté, u oKKa tomu není ani tak dávno.

Mezi teoretické možnosti zapadá také tahoun Eclot Gaming na MČR Peter 'naturalG' Turčan, jeden z vicemistrů Gunrunners nebo třeba talentovaný Martin 'MAXX' Smolár z rozpadnutých Majestic Lions. Aktuální situace na scéně eSubě nahrává a pokud nebude potřeba hledat nového kapitána a lídra v jedné osobě, zkušený benq1 si beze sporu vybere jen a jen správně.

Nekompletní sestava eSuba.CSGO týmu:

{#Slovenská Republika} Tomáš 'benq1' Masaryk
{#Slovenská Republika} Ľuboš 'HenkkyG' Ilko
{#Česká Republika} Jan 'BLUEE' Škaloud
{#Česká Republika} David 'KAPARZO' Lacina

Napište nám do komentářů své tipy, kdo by do kádru eSuby zapadl nejlépe!

Zdroj: extatus.eu
Štítky: eSuba, RoG.eXtatus
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.