Přejít k hlavnímu obsahu

eEriness se ocitají pouze ve třech

3. 1. 2017 | 19:31 Counter-Strike 2
Romana 'blade' Pilného čeká další velká přestavba své pětky, další z její pilířů se loučí.Možná si vzpomenete na období rok zpátky, kdy se v eEriness točil jeden hráč za druhým a kapitánovi blade-ovi se nedařila poskládat tým s dokonalou chemií. To se mu podařilo až s příchodem zkušené dvojice Michal 'Bordel' Weiss a Adam 'Neci' Zoula a tito tři vzali pod svá křídla mladé pušky Matěje 'twist' Petráše a Dominika 'hazard' Hubla.
Výchozí obrázek

Romana 'blade' Pilného čeká další velká přestavba své pětky, další z její pilířů se loučí.

Možná si vzpomenete na období rok zpátky, kdy se v eEriness točil jeden hráč za druhým a kapitánovi blade-ovi se nedařila poskládat tým s dokonalou chemií. To se mu podařilo až s příchodem zkušené dvojice Michal 'Bordel' Weiss a Adam 'Neci' Zoula a tito tři vzali pod svá křídla mladé pušky Matěje 'twist' Petráše a Dominika 'hazard' Hubla.

Další éra je však u konce, protože dnešním dnem už v týmu nezůstává nikdo z této čtveřice. Neci byl loni vyměněn za tMs1ka, po MČR twista nahradil Shad a po ROG Finals 11 přerušil aktivní hraní také hazard. Roman 'blade' Pilný tak má po svém boku aktuálně právě Tomáše 'tMs1k' Zelenku a Petr 'Shad' Němeček, aby poskládal nový tým na sezónu 2017.

"Původní" eEriness jsou fuč - zleva: blade, hazard, twist, Bordel, Neci

Právě dnes se s týmem oficiálně loučí Michal 'Bordel' Weiss, jenž zažil atmosféru organizace v několika etapách, ale nyní se dle svých slov jako aktivní hráč loučí s eEriness naposled. Bordel na scéně působil už opravdu dlouhá léta a zúčastnil se desítek LAN akcí u nás i v zahraničí.

Není to poprvé, ale naposled, co odchazím z eEriness.csgo. Držte se dál borci a dík za všechny zážitky. Důvody jsou jednoduché, už nemám síly odehrát další sezónu, už dávno nastal čas pro mladší. Nicméně chvíli ještě budu hrát s pár kamarády než odejdu do křemíkového nebe a gamingu snad budu nablízko pořád,"

prohlásil na své fanpage Michal Weiss.

Uvidíme, v jakém týmu zkušený harcovník zakotví pro letošník rok, možná jeho poslední.

Zbylá trojice hráčů eEriness:

{#Česká Republika} Roman 'blade' Pilný
{#Česká Republika} Tomáš 'tMs1k' Zelenka
{#Česká Republika} Petr 'Shad' Němeček

Štítky: eEriness
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.