Přejít k hlavnímu obsahu

eEriness odhalují sestavu pro rok 2017

8. 1. 2017 | 23:03 Counter-Strike 2
Jeden z předních domácích CS:GO týmů oficiálně odhalil svoji soupisku pro letošní rok.Jako by se čas vrátil o 12 měsíců zpátky, kdy Roman 'blade' Pilný skládal novou soupisku na nadcházející sezónu. Tehdy se mu to opětovně nedařilo, ale i přes nezdary dokázal dát dohromady sestavu, jejíž dovednosti a vzájemná chemie dotáhla eEriness k celé řadě medailových umístění. Závěr roku 2016 byl však pro Pilného pětku nešťastný až hořký.
Výchozí obrázek

Jeden z předních domácích CS:GO týmů oficiálně odhalil svoji soupisku pro letošní rok.

Jako by se čas vrátil o 12 měsíců zpátky, kdy Roman 'blade' Pilný skládal novou soupisku na nadcházející sezónu. Tehdy se mu to opětovně nedařilo, ale i přes nezdary dokázal dát dohromady sestavu, jejíž dovednosti a vzájemná chemie dotáhla eEriness k celé řadě medailových umístění. Závěr roku 2016 byl však pro Pilného pětku nešťastný až hořký.

Jedna etapa končí a před bladem stála opětovná výzva dát dohromady ještě silnější tým, který bude bojovat s těmi nejlepšími. Po odchodu Bordela s hazardem zůstal po jeho boku Tomáš 'tMs1k' Zelenka a listopadová akvizice Petr 'Shad' Němeček. Tato trojice se bude muset obejít bez zkušeností Bordela, o individuální schopnosti však díky novým posílám nebude nouze.

Konec jedné éry týmu eEriness - foto: Oliver Staša, Hitpoint.cz

První posilou eEriness se stává Martin 'MAXX' Smolár, bývalý hráč Majestic Lions, kam si ho z Teamu Universe jako mladého dříče vytáhl kapitán uno. Tento tým se po neúspěších v závěru sezóny rozpadl a MAXX si jako první ze lví smečky oficiálně nachází nové působiště. Pátým do party je hráč, jehož jsme mohli v barvách eEriness vidět už před necelým rokem v několika zápasech PLAYzone ligy. Dávid 'garzeN' Hrušovský tehdy v kádru nepobyl ani celý měsíc, ale pokud nyní vydrží a naplno prokáže svůj velký talent, je velkým příslibem nejen pro tento tým. Mimo eEriness si v průběhu sezóny garzeN zahrál například za Infected Gaming a NecroRaisers.

K novým posilám se pro PLAYzone.cz vyjádřil kapitán týmu Roman Pilný:

"Něco končí a něco začíná. S klukama jsme si řekli, že si po Novém roce dáme pauzu a počkáme na vyjádření hazarda ohledně jeho zdravotního stavu. Během Vánoc se událi ale určité věci, které vygradovaly odchodem Bordela a tak jsme museli ihned reagovat. Po dlouhém přemýšlení a těžkém rozhodování jsme usoudili, že i kdyby hazard neskončil a pokračoval by, jeho stav se může během pár dnů, týdnů vrátit zpět. Operace by ho vyřadila minimálně na 3 měsíce ze hry též, jeho zranění je natolik ošemetné, že šance, že se zotaví bez větší pauzy nebo operace, je malá.

Dominik se posouvá na pozici šestého hráče, když bude mít chuť a čas nám pomoct, budeme jen rádi. Místo Bordela a hazarda nastupují kvalitní mladíci MAXX z Majestic Lions a garzeN z NecroRaisers. Jejich kvality jsou velké a já doufám, že nám oba pomůžou vrátit se na vítěznou vlnu a utvoříme spolu opět dlouhodobý tým kamarádů. Ještě jednou děkuji Bordelovi a hazardovi za to, co jsme spolu prožili, byl to krásný rok - budu na něj vzpomínat jen v dobrém."

Sestava týmu eEriness pro rok 2017:

{#Česká Republika} Roman 'blade' Pilný
{#Česká Republika} Tomáš 'tMs1k' Zelenka
{#Česká Republika} Petr 'Shad' Němeček
{#Slovenská Republika} Martin 'MAXX' Smolár
{#Slovenská Republika} Dávid 'garzeN' Hrušovský

{#Česká Republika} Dominik 'hazard' Hubl - náhradník

Štítky: eEriness
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.