Přejít k hlavnímu obsahu

Oživenou CZSK Pro League si před velkým finále nejvyšší divize podmanil ziNG

4. 1. 2019 | 07:13 Counter-Strike 2
Česko-slovenská FPL má za sebou další měsíc, který před velkým finále o oficiální počítač FACEIT CZSK Pro League pořádně rozvířil vody. Vedle klasické aktivity v nižších divizích se v nejvyšší lize odehrálo celkem 125 zápasů, které do evropské kvalifikace vyšle nejlepší duo.
FACEIT CZSK Pro League
FACEIT CZSK Pro League

Nejvyšší domácí PUG liga probíhá již od loňského února měsíc co měsíc a poslední půlrok se ti nejlepší mohou těšit z věcných cen. Ve čtvrtém kvartálu podpořili česko-slovenskou FPL partneři Patriot a Alza.cz, díky kterým si i vy můžete zahrát o parádní odměny. Ceny pro umístění v TOP5 totiž nepatří jen známým hráčů nejvyšší divize, ale i úspěšným střelcům z nižších pater Division 2 a 3. Pokud jste tak dosud neučinili, vyzkoušet své štěstí můžete i vy, stačí se jen registrovat na platformě FACEIT a vybrat si příslušnou dovednostní kategorii:

CZ SK Pro League Division 1

CZ SK Pro League Division 2

CZ SK Pro League Division 3

CZ SK Pro League Division 4

FACEIT CZSK Pro League

Nejvíce pozornosti je tradičně upřeno na Division 1, která se o vánočním klidu opravdu rozjela a fanoušci domácí scény si mohli užít i řadu zajímavých streamů. Do EU FPL kvalifikace se nakonec podívají Matúš 'ziNG' Martinček a Tomáš 'zyored' Cvaniga, kteří shodně odehráli 39 zápasů a zaznamenali ze všech hráčů největší procento vítězství. Lepší závěr s pětizápasovým winstreakem však měl první jmenovaný, díky čemuž tak získává hlavní cenu, mechanickou RGB klávesnici Patriot VIPER V770. Zyored se spolu s Filipem 'AJTT' Dolenským musejí spokojit s nižším modelem Patriot VIPER V760. Herní 7.1 sluchátka Patriot VIPER V360 za 4. místo získávají Ondřej 'Crazyy' Švec, který za prosinec nahrál nejvíce (76) zápasů, a Matěj 'stinx' Štorek.

Z prvního místa, postupu o patro výše a herních sluchátek Patriot VIPER V360 se může za Division 2 radovat slovenský hráč Filixos. Dvojici laserových myší Patriot VIPER V560 si za umístění na bedně GuRy a minulý vítěz Er_ik, LED podsvícená podložka Patriot VIPER V160 za 4. a 5. místo patří kakecovi a Kejlosovi. Ceny jsme rozdávali těm nejlepším také v Division 3, kde v prosinci triumfoval hráč s přezdívkou CrowMaster, a odnáší si tak herní myš Patriot VIPER V560. Své odměny získávají také ElegaNt123 a wipER64 na 2. a 3. příčce, tedy sluchátka Patriot VIPER V330, poslední dvě ceny, myši Patriot VIPER V530, patří hráčům M4jkyl3l3 a fuserrCS. Všem výhercům gratulujeme!

Štítky: FPL
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.